Isla de la Juventud/Isle of Youth

Isla de la Juventud Cruise
Een droomeiland

Veel plekken die u bezoekt tijdens uw vakantie in de tropen met een MSC cruise naar Caribbean, Cuba en de Franse Antillen zullen u zeker bijblijven. 
Van al deze plekken had Punta Frances op Isla de la Juventud kunnen dienen als inspiratie voor het perfecte onbewoond eiland voor duizenden verschillende avonturen uit de verbeelding van schrijvers zoals Stevenson en Barrie
 
Punta Frances dankt zijn naam aan de oorsprong van de Franse Pirates François Leclerc of Jean Latrobe, dat in de 17e eeuw onderdak kreeg op dit grondgebied.
 
Het staat ook bekend als Isla de Pinos (eiland van dennen) en het grootste deel van het grondgebied Isle of Youth is gewijd aan natuurbescherming. Parque Nacional Marino de Punta Frances dat langs de zuidkust van het eiland loopt, beschermt de Cubaanse zeesoorten al meer dan 30 jaar; verbazingwekkende dieren in het wild zijn er te zien - Amerikaanse krokodillen, hagedissen, zeekoeien, vlinders - en een droog tropisch woud

Cruises van / naar Isla de la Juventud in 2024

EXCURSIES & ACTIVITEITEN

  • Filter op
  • Categorie
    • Selecteer categorie
  • Wis Filters
  • Sorteren op
  • Duur

Filter op

Filters

Sluit

Sorteren op duur

Wis Filters

Alle excursies zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Meld u aan om de beschikbare excursies voor uw cruise te bekijken.
Download pdf

We updaten voortdurend onze brede en afwisselende selectie van excursies aan wal om van uw cruisevakantie een onvergetelijke ervaring te maken. Sommige excursies kunnen ook beschikbaar zijn op inschepings- of ontschepingsdagen, terwijl u tijdens de zeedagen kunt genieten van activiteiten aan boord.