Isla de la Juventud/Isle of Youth

Isla de la Juventud Cruise

Een droomeiland

Veel plekken die u bezoekt tijdens uw vakantie in de tropen met een MSC cruise naar Caribbean, Cuba en de Franse Antillen zullen u zeker bijblijven. 

Van al deze plekken had Punta Frances op Isla de la Juventud kunnen dienen als inspiratie voor het perfecte onbewoond eiland voor duizenden verschillende avonturen uit de verbeelding van schrijvers zoals Stevenson en Barrie

 
Punta Frances dankt zijn naam aan de oorsprong van de Franse Pirates François Leclerc of Jean Latrobe, dat in de 17e eeuw onderdak kreeg op dit grondgebied.
 
Het staat ook bekend als Isla de Pinos (eiland van dennen) en het grootste deel van het grondgebied Isle of Youth is gewijd aan natuurbescherming. Parque Nacional Marino de Punta Frances dat langs de zuidkust van het eiland loopt, beschermt de Cubaanse zeesoorten al meer dan 30 jaar; verbazingwekkende dieren in het wild zijn er te zien - Amerikaanse krokodillen, hagedissen, zeekoeien, vlinders - en een droog tropisch woud met de grootste papegaai bevolking van Cuba. Tijdens deze stop in deze prachtige en ongerepte bestemming zullen alle excursies van MSC Cruises worden uitgevoerd volgens de regels van het natuurreservaat, gericht om het milieu te beschermen.
 
Eenmaal uitgestapt van uw cruiseschip neemt een MSC Cruises excursie u mee naar de zuivere wateren van het National Sea Park voor spannende snorkelactiviteiten. De attracties van Punta Frances bevat ook drie bars aan zee elk vernoemd naar een andere beroemde piraat. Ontdek ook het Lago Azul, een klein meer met turquoise wateren.
 
Er is meer dan 3 km strand gesplitst door een zanderig gedeelte in twee brede bochten van poederachtige kust omgeringd door het weelderige groen van een bosrijk met palmbomen, struikgewas en aan de andere zijde door de schitterende turquoise Caribische Zee. De rust van deze wereld maakt het allemaal uitzonderlijk.

Cruises van / naar Isla de la Juventud in 2023

EXCURSIONS & ACTIVITIES