MSC VOYAGERS CLUB

Wat is de MSC Voyagers Club?

Ontdek onze exclusieve loyalty programma!

Een MSC Voyagers Club lid zijn betekent een wereld vol met voordelen. Het plezier dat zal blijven en zal groeien, hoe meer u met ons reist. De MSC Voyagers Club is onze manier om loyale reizigers die jaar na jaar, onze liefde van het reizen en onze passie voor ontdekking graag delen te bedanken. Registreer nu en ontvang de vele voordelen, inclusief 5% korting op uw cruise. Iedereen die sinds 2006 met ons heeft gevaren of een bevestigde boeking heeft kan lid worden. Inschrijven is gratis. 
Ontdek onze exclusieve loyalty programma!

MSC VOYAGERS CLUB LIDMAATSCHAP VERLENGD

Tijdens deze moeilijke tijden en de ongelukkige gebeurtenissen die de wereld meemaakt, willen we dichter bij onze gasten komen en natuurlijk bij u, onze Voyagers Club-leden. Met ons de wereld rondreizen is een passie voor u, en dit verdient op dit moment speciale aandacht.   


Om deze reden wordt uw Voyagers Club-lidmaatschap verlengd, met hetzelfde huidige puntensaldo en dezelfde status:
• Als de vervaldatum van de kaart afloopt tussen 1 januari 2020 en 31 december 2020: wordt de geldigheid automatisch verlengd tot 31 december 2021;
• Als de vervaldatum van de kaart afloopt tussen 1 januari 2021 en 31 december 2021, wordt de geldigheid automatisch verlengd met 1 jaar.

Word lid

Word tot 3 dagen voor vertrek lid!

Inloggen

Ik bevestig dat ik het Privacybeleid van MSC Cruises S.A. in footer en de MSC Voyagers Club Algemene voorwaarden heb gelezen

Ik bevestig dat ik het Privacybeleid van MSC Cruises S.A. in footer en de MSC Voyagers Club Algemene voorwaarden heb gelezen

Lidmaatschapsniveaus

VIJF LIDMAATSCHAPSNIVEAUS MET UNIEKE VOORDELEN

VIJF LIDMAATSCHAPSNIVEAUS MET UNIEKE VOORDELEN

De MSC Voyagers Club bestaat uit vijf niveaus: Welcome, Classic, Silver, Gold en Diamond. Elke keer dat u op cruise gaat kunt u uw lidmaatschap verhogen: Hoe meer u cruised met ons, hoe meer voordelen u ontvangt. Uw lidmaatschapskaart ontvangt u aan boord. Uw cruisekaart zal tevens uw lidmaatschapskaart (MSC Voyagers Club kaart) zijn. 


*Bij Welcome niveau ontvangt u digitaal uw lidmaatschapsnummer.


Het lidmaatschap van de MSC Voyagers Club geldt voor minimaal drie jaar. Als de laatste cruise meer dan 3 jaar geleden is gemaakt, of er is in 3 jaar na de datum van inschrijving geen cruise meer gemaakt, verloopt het lidmaatschap van het MSC Voyagers Club. Voorbeeld: als de laatste dag van ontscheping 30.01.2015 is en geen cruises meer zijn gemaakt tot 30.01.2018, vervalt het lidmaatschap. In het geval dat het lidmaatschap is vervallen, dient u zich opnieuw in te schrijven voor de MSC Voyagers Club. Een nieuw Club identificatienummer wordt toegewezen. Bekijk uw lidmaatschap vervaldatum in uw MSC Voyagers Club online privé omgeving


Bekijk de MSC Voyagers Club Algemene Voorwaarden

Lidmaatschaps privileges

PRIVILEGES BIJ HET RESERVEREN WELCOME CLASSIC SILVER GOLD DIAMOND
Clubkorting geldig voor alle personen in dezelfde hut welke het gehele jaar door geldig is. De korting kan worden gecombineerd met alle acties en aanbiedingen tenzij anders wordt vermeld. Niet geldig voor groepsboekingen en ook niet geldig voor Tandem en Grand Tours. 5% 5% 5% 5%
Exclusieve ledenkorting alleen op Voyages Selection afvaarten 5% + tot maximaal 15% 5% + tot maximaal 15% + €/$50 boordtegoed 5% + tot maximaal 15% + €/$50 boordtegoed 5% + tot maximaal 15% + €/$50 boordtegoed
PRIVILEGES VOORAFGAAND DE CRUISE WELCOME CLASSIC SILVER GOLD DIAMOND
Speciale MSC Voyagers Club nieuwsbrief vóór de cruise.
MSC Voyagers Club gepersonaliseerde bagagelabels voor de inscheping op uw e-ticket.
Voorrang bij inscheping
PRIVILEGES AAN BOORD WELCOME CLASSIC SILVER GOLD DIAMOND
MSC Voyagers Club kaart
MSC Voyagers Club infopunt
Welkom terug cocktail
Speciaal telefoonnummer aan boord
Speciale aanbiedingen aan boord; Ontdek de flexibele aanbiedingen aan boord
Mijlpaal beloning
Gratis mand met vers fruit per hut. (Eenmaal per cruise)
Gratis sessie in Turks stoombad of sauna (één uur, eenmaal per cruise)
Gratis geschenk
Voorrang bij ontscheping in havens waar een reddingsboot vereist is
Gratis foto. De foto zal gemaakt worden tijdens de Welcome back cocktail.
Gratis verjaardagstaart
Gratis ‘Tasting dinner’ per hut bij een specialiteitenrestaurant (exclusief drankjes)
Gratis spumante met fruit in chocoladedipping (per hut en eenmalig per cruise)
Voorrang bij ontscheping aan het einde van de cruise
Gebruik van badjas en slippers die ter beschikking worden gesteld tijdens de cruise.
Gratis dansles
MSC Voyagers club exclusieve Diamond Party
MSC Voyagers Club chocoladeschip
Late hut check-out bij ontscheping
EXTRA VOORDELEN WELCOME CLASSIC SILVER GOLD DIAMOND
MSC Voyagers Club online gedeelte
MSC Voyagers Club nieuwsbrief
MSC Ambassador (online enquête)
Klik hier voor meer informatie en de privileges van MSC Voyagers Club.

Hoe kunt u punten verdienen?

Ontdek alle manieren om punten te verdienen met de MSC Voyagers Club

Iedere keer dat u een cruise maakt met MSC Cruises verdient u punten en kunt u uw lidmaatschapsniveau verhogen. U verdient gemakkelijk punten gebaseerd op de door u gekozen Experience, pakketten/services die u vooraf heeft betaald en uw uitgaven aan boord. Alle punten worden aan het einde van de cruise toegewezen aan de Clubkaarthouder. 

 
1) GEKOCHTE EXPERIENCE (Bella, Fantastica, Aurea en MSC Yacht Club)


EXPERIENCE

Cruises tot 

6 dagen - 5 nachten

Cruises vanaf 

6 tot 10 dagen - 5 tot 9 nachten

Cruises van meer dan
10 dagen - 9 nachten

Bella 200 punten 500 punten 700 punten
Fantastica 400 punten 700 punten 1000 punten
Aurea 600 punten 1000 punten 1500 punten
MSC Yacht Club 800 punten 1500 punten 2000 punten

Per 27 mei 2019 ontvangen clubleden dubbele punten bij het boeken van een Vogayes Selection afvaart in combinatie met alle beschikbare experiences. De punten worden na de cruise toegekend. 


2) EXTRA'S AAN BOORD DIE VÓÓRAF ZIJN GEBOEKT EN BETAALD: MSC Voyagers Clubleden verdienen 100 punten per €/$ 150 op pakketten/services die u vooraf heeft geboekt en betaald.


3) UITGAVEN AAN BOORD: U kunt 100 punten verdienen voor elke €/$ 150 uitgaven aan boord* (exclusief casino uitgaven). Voor de gemaakte kosten aan boord, inclusief vooraf gekocht 'zakgeld voor aan boord', zullen de punten alleen worden toegewezen aan de MSC Voyagers Clubkaarthouder wanneer de eindrekening is voldaan. 


4) BONUSPUNTEN: Vanaf 28 juli 2017 kunt u ook BONUSPUNTEN verdienen!

U wordt beloond met 100 BONUSPUNTEN als u lid wordt van de MSC Voyagers Club voordat u op cruise gaat. Dit kan tot 72 uur voor het vertrek van uw cruise.

Bestaande leden van de MSC Voyagers Club, die een aankomende cruise met MSC hebben geboekt, ontvangen 100 BONUSPUNTEN wanneer zij hun contactgegevens (bijv. email, telefoonnummer, adres) bijwerken of bevestigen voor de cruise in het MSC Voyagers Clubgedeelte of via het Web Check-in formulier. Dit kan tot 72 uur voor het vertrek van uw cruise. Bonuspunten zijn niet retroactief.


*Voor andere dan valuta dan de € Euro, zal de valuta omgerekend worden op de dag van aankoop.

Ontdek alle manieren om punten te verdienen met de MSC Voyagers Club

Clubleden en MSC World Cruise

Verdien drie keer zoveel punten en verleng uw lidmaatschaps vervaldatum!
Verdien drie keer zoveel punten en verleng uw lidmaatschaps vervaldatum!

Voor een unieke reis, keren wij maar liefst drie keer zoveel lidmaatschap punten uit voor elk gekozen type Experience op het moment van boeken, waarmee MSC Voyagers Club leden direct kunnen profiteren van alle privileges!
Daarnaast wordt uw Voyagers Club lidmaatschap vervaldatum automatisch verlengd met drie jaar, als uitzondering wanneer u een MSC World Cruise boekt. De privileges zijn alleen van toepassing op een volledige MSC World Cruise boeking voor Classic, Silver, Gold en Diamond leden. 
 
Ontdek de MSC World Cruise!

Voyages Selection afvaarten

Clubkorting op geselecteerde Voyages Selection afvaarten!

Clubkorting op geselecteerde Voyages Selection afvaarten!

Voor geselecteerde cruises hebben wij voor clubleden fantastische aanbiedingen met kortingen van 5%, 10% of 15%! Clubleden vanaf Silver tot Diamond boven de 18 jaar ontvangen naast de korting ook nog eens €/$ 50 zakgeld per persoon om te spenderen aan boord. De standaard 5% clubkorting kan tevens worden toegepast. Blijf op de hoogte en houd deze pagina in de gaten voor de laatste aanbiedingen!
 
Per 27 mei 2019 ontvangen clubleden dubbele punten bij het boeken van een Vogayes Selection afvaart in combinatie met alle beschikbare experiences. De punten worden na de cruise toegekend. 
 
5% + 5% korting          5% + 10% korting          5% + 15% korting

Meest gestelde vragen en Algemene Voorwaarden

Wij hebben de antwoorden op uw vragen
Wij hebben de antwoorden op uw vragen

Bent u nieuw in de MSC Voyagers Club? De kans is groot dat u in onze Meest gestelde vragen en Algemene Voorwaarden meer informatie zult vinden. 

Klik hier en lees de meest gestelde vragen over de MSC Voyagers Club


Klik hier en lees de algemene voorwaarden van de MSC Voyagers Club