MSC VOYAGES CLUB SELECTION: 5% + 15% KORTING 
ALLEEN GELDIG VOOR MSC VOYAGERS CLUBLEDEN

De MSC Voyages Selection is een selectie van afvaarten welke alleen door MSC Voyagers Clubleden geboekt kunnen worden met een besparing van 15% korting, bovenop de standaard 5% korting!


Elke Silver, Gold en Diamond-lid boven de 18 jaar ontvangt €/$ 50 zakgeld om te spenderen aan boord. Bekijk hieronder de geselecteerde Voyages Selection met een korting van 15%. Boek nu uw droomcruise!


In de getoonde prijzen zijn de kortingen nog niet verwerkt. De korting wordt toegepast zodra u uw lidmaatschapsnummer heeft ingevuld in stap 1 van het boekingsproces. 


Per 27 mei 2019 ontvangen clubleden dubbele punten bij het boeken van een Vogayes Selection afvaart in combinatie met alle beschikbare experiences. De punten worden na de cruise toegekend. 


Staat uw favoriete afvaart er niet tussen? Klik hier en ontdek de Voyages Selection afvaarten!


Neem contact op met uw reisbureau/cruisespecialist of MSC Cruises voor meer informatie, voorwaarden en reserveringen. Let op: online boeken is alleen mogelijk wanneer u als MSC Voyagers Clublid bent ingelogd.

ZOEKEN
Bestemming
Vertrekhaven
Vertrekdatum
Aantal nachten
Cruiseschip
Huttype
Producten
45 Vaarroutes | 93 Cruises
Sorteren op

ZUID AFRIKA

Cruiseschip MSC ORCHESTRA Vaarroute Zuid-Afrika, Mozambique Inschepingshaven Durban, Zuid-Afrika Duur 5 Dagen, 4 Nachten
Vanaf
349 ,- * p.p.
Cruise-Only
Selecteer een vertrekdatum Geselecteerd Best beschikbare prijs
Getoonde prijs is geldig voor een Bella Binnenhut in euro (€) per persoon o.b.v. een tweepersoonsbezetting excl. Hotel Service Charge. .
 BINNENHUTHUT ZEEZICHTBALKONHUTSUITE AUREA BALCONYSUPER FAMILIE HUT
Bella Experience
€ 349,-€ 399,-€ 449,-Niet beschikbaarNiet beschikbaar
Fantastica Experience
€ 359,-€ 409,-€ 469,-Niet beschikbaar€ 1879,-
Aurea Experience
Niet beschikbaarNiet beschikbaarNiet beschikbaar€ 819,-Niet beschikbaar
Experiences vergelijken

DUBAI, ABU DHABI & QATAR

Cruiseschip MSC LIRICA Vaarroute Verenigde Arabische Emiraten, Qatar, Bahrein, Oman Inschepingshaven Dubai, Verenigde Arabische Emiraten Duur 12 Dagen, 11 Nachten
Vanaf
559 ,- * p.p.
Cruise-Only
Selecteer een vertrekdatum Geselecteerd Best beschikbare prijs
Getoonde prijs is geldig voor een Bella Binnenhut in euro (€) per persoon o.b.v. een tweepersoonsbezetting excl. Hotel Service Charge.
 BALKONHUTBINNENHUTHUT ZEEZICHTSUITE AUREA BALCONYSUITE
Bella Experience
Niet beschikbaar€ 559,-€ 819,-Niet beschikbaarNiet beschikbaar
Fantastica Experience
€ 1359,-€ 639,-€ 919,-Niet beschikbaar€ 1719,-
Aurea Experience
€ 1759,-Niet beschikbaarNiet beschikbaar€ 2119,-Niet beschikbaar
Experiences vergelijken
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Voorwaarden: Dit aanbod is geldig voor MSC Voyagers Clubleden woonachtig in Nederland en zolang de voorraad strekt. De korting (5%, 10% of 15%) is afhankelijk per afvaart en kan per land verschillen. De Voyages Selection afvaarten zijn niet boekbaar voor Welcome Clubleden. Elke Silver, Gold en Diamond-lid in de hut ouder dan 18 jaar in de hut ontvangt €/$ 50 zakgeld bovenop de korting van een Voyage Selection boeking. Het zakgeld aan boord wordt toegekend per clublid,  niet per hut en wordt toegepast op de boordrekening aan het einde van de cruise. De toegekende korting kan worden toegepast op alle personen in de hut mits zij clublid zijn. De clubpunten worden ongeveer 10 dagen na het einde van de cruise toegewezen. De beschikbaarheid van het aanbod dient bij reservering te worden herbevestigd. De prijs is op basis van volpension. Het tarief is exclusief Hotel Service Charge, drankjes, excursies, uitgaven van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Voor de MSC Magnifica, MSC Poesia, MSC Orchestra, MSC Musica, MSC Armonia, MSC Sinfonia, MSC Opera en MSC Lirica zijn er in de categorie 'Bella Hut Zeezicht' hutten met beperkt zicht. Voor de MSC Preziosa, MSC Divina, MSC Splendida en MSC Fantasia zijn er in de categorie 'Bella Balkonhut' hutten met beperkt zicht. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. MSC Cruises behoudt zich het recht voor deze actie op elk moment te beëindigen, afvaarten uit te sluiten of toe te voegen.