DE SAMENWERKING

Cirque du Soleil at Sea shows exclusief voor MSC Cruises

Deze samenwerking met de wereldleider in entertaiment heeft geresulteerd in acht originele shows die speciaal geproduceerd zijn voor de MSC schepen uit de Meraviglia generatie. De eerste vier shows zijn op dit moment te zien aan boord van de MSC Meraviglia en de MSC Bellissima.

CIRQUE DU SOLEIL AT SEA SHOWS OP DE MSC MERAVIGLIA

.

.

SONOR & VIAGGIO SHOWS

Two original shows on board of MSC Meraviglia

Cirque du Soleil heeft twee verschillende shows gecreërd; VIAGGIO en SONOR, elk met een uniek concept, ambiance, verhaallijn, kostuums en make-up.


De SONOR dinerervaring zal gasten uitnodigingen in een parallelle wereld naar culinaire creaties die niet alleen een lust voor het oog zullen zijn, maar ook voor de zintuigen.


VIAGGIO zal gasten in een universum met kleur onderdompelen, waarbij de verbeelding van gasten van begin tot eind wordt vermaakt. 


CIRQUE DU SOLEIL AT SEA SHOWS OP DE MSC BELLISSIMA

.

.

SYMA & VARÉLIA SHOWS

Twee shows voor gasten aan boord van de MSC Bellissima

SYMA – Sail Beyond Imagination
SYMA - Sail beyond Imagination neemt je mee op de epische reis van een jonge zeeman vol fantasie. Op deze gewaagde, dappere expeditie, stort hij zich in troebel water en ontdekt het mysterieuze eiland van zijn dromen, bevolkt door surrealistische en kleurrijke wezens. Meeslepende videobeelden, een origineel decorontwerp, bioluminescente verlichting en acrobatische hoogstandjes maken van SYMA een onvergetelijke show.

VARÉLIA – Love In Full Colour
Love in Full Color geeft een middeleeuws verhaal een futuristische draai. Het traceert de moeilijke loop van een onconventionele verkering tussen een prinses met een opvallende violette huid en een charmante held die blind is. Hun ontluikende romance wordt verijdeld door een slechterik die, in een vlaag van waanzin, de prinses ontvoert. Met de hulp van zijn vrienden formuleert de dappere jonge held een plan om zijn geliefde te redden. 

GALLERIJ CIRQUE DU SOLEIL AT SEA SHOWS

Cirque du Soleil

At a Glance
At a Glance

Cirque du Soleil heeft verwondering en vreugde gebracht aan meer dan 190 miljoen toeschouwers verdeeld over 42 voorstellingen in meer dan 450 steden in meer dan 60 landen. De onderneming heeft bijna 4.000 medewerkers in dienst, waaronder 1.400 artiesten uit meer dan 50 verschillende landen. Meer informatie over Cirque du Soleil kunt u vinden op www.cirquedusoleil.com