DE SAMENWERKING

Cirque du Soleil at Sea shows exclusief voor MSC Cruises

MSC Cruises werkt samen met Cirque du Soleil om een unieke entertainmentervaring aan boord aan te bieden.

In 2013 had Pierfrancesco Vago, uitvoerend voorzitter van MSC Cruises, de visie om het aangeboden entertainment naar een hoger niveau te tillen. Omdat MSC Cruises altijd wil samenwerken met innovatieve leiders van wereldklasse, was het logisch om Cirque du Soleil te benaderen.

Deze samenwerking met de wereldleider in entertaiment heeft geresulteerd in acht originele shows die speciaal geproduceerd zijn voor de MSC schepen uit de Meraviglia generatie. De eerste zes shows zijn op dit moment te zien aan boord van de MSC MeravigliaMSC Bellissima en MSC Grandiosa.

CIRQUE DU SOLEIL AT SEA SHOWS OP MSC GRANDIOSA

.

.

EXENTRICKS & COSMOS

Two original shows to delight guests on board of MSC Grandiosa

EXENTRICKS - Verwacht het Onverwachte

EXENTRICKS is een levendig spektakel vol plezier en kattenkwaad dat u uitdaagt om uw excentrieke kant te omarmen.
Zet je schrap! Bij elke bocht wordt u overrompeld in dit levendige spektakel van Cirque du Soleil at Sea. Bereid u voor om overweldigd te worden door een kleurrijke cast van eigenzinnige personages. En het is allemaal hands-on deck, want u zou heel goed kunnen worden uitgenodigd om direct in de actie deel te nemen.


COSMOS - Reis naar het Onverwachte 

COSMOS neemt u mee op een soul-roerende reis door de Melkweg samen met een dappere kosmonaut op zoek naar zelfontdekking. 3, 2, 1 ... LIFT OFF!

Vuur uw zintuigen op! Maak uw klaar om een adembenemende reis door de Melkweg te ervaren met een dappere astronaut op zoek naar zelfontdekking en ga mee in een fantastische wereld van Cirque du Soleil at Sea! Voel hoe uw emoties in hypersnelheid gaan terwijl u het grote onbekende in schiet en ontdek wat u doet stralen.CIRQUE DU SOLEIL AT SEA SHOWS OP DE MSC BELLISSIMA

.

.

SYMA & VARÉLIA

Twee originele hows voor gasten aan boord van de MSC Bellissima

SYMA – Sail Beyond Imagination
SYMA - Sail beyond Imagination neemt je mee op de epische reis van een jonge zeeman vol fantasie. Op deze gewaagde, dappere expeditie, stort hij zich in troebel water en ontdekt het mysterieuze eiland van zijn dromen, bevolkt door surrealistische en kleurrijke wezens. Meeslepende videobeelden, een origineel decorontwerp, bioluminescente verlichting en acrobatische hoogstandjes maken van SYMA een onvergetelijke show.

VARÉLIA – Love In Full Colour
Love in Full Color geeft een middeleeuws verhaal een futuristische draai. Het traceert de moeilijke loop van een onconventionele verkering tussen een prinses met een opvallende violette huid en een charmante held die blind is. Hun ontluikende romance wordt verijdeld door een slechterik die, in een vlaag van waanzin, de prinses ontvoert. Met de hulp van zijn vrienden formuleert de dappere jonge held een plan om zijn geliefde te redden. 

CIRQUE DU SOLEIL AT SEA SHOWS OP DE MSC MERAVIGLIA

.

.

SONOR & VIAGGIO

Two original shows on board of MSC Meraviglia

SONOR

SONOR neemt gasten mee op een auditief avontuur met dansers, acrobaten en personages, allemaal op het ritme. Het tovert een wereld van unieke sensaties, verbazingwekkende geluiden, gedurfde muziek en meeslepende projecties en culmineert in een grootse finale voor de zintuigen.


VIAGGIO

VIAGGIO is het verhaal van een gepassioneerde en excentrieke kunstenaar die de roep van zijn Faceless Muse hoort. Mysterieus en verleidelijk wenkt ze hem in de levendige wereld van zijn ongebreidelde verbeelding om zijn meesterwerk te voltooien. Met elke streek van zijn penseel onthult de schilder de details van zijn grandioze tableau. Elektrische kleuren vullen de ruimte met intrigerende motieven en rijke texturen. Majestueuze acts transformeren het theater in een levend canvas. Voor onze ogen komt een meesterwerk tot leven.

Bovendien kunnen gasten vóór de show genieten van een unieke cocktail, inclusief een speciaal ontworpen kenmerkende cocktail en verleidelijke lekkernijen, of een exclusieve dinerervaring die is ontworpen als aanvulling op elk entertainment voorafgaand aan de show.

GALLERIJ CIRQUE DU SOLEIL AT SEA SHOWS

Cirque du Soleil

At a Glance
At a Glance

Cirque du Soleil heeft verwondering en vreugde gebracht aan meer dan 190 miljoen toeschouwers verdeeld over 42 voorstellingen in meer dan 450 steden in meer dan 60 landen. De onderneming heeft bijna 4.000 medewerkers in dienst, waaronder 1.400 artiesten uit meer dan 50 verschillende landen. Meer informatie over Cirque du Soleil kunt u vinden op www.cirquedusoleil.com