DE SAMENWERKING

Cirque du Soleil at Sea shows exclusief voor MSC Cruises
Cirque du Soleil at Sea shows exclusief voor MSC Cruises

MSC Cruises is trots om een unieke, eerste samenwerking aan te kondigen met de meest bekroonde wereldleider in artistieke entertainment: Cirque du Soleil. 


In 2013 kreeg Pierfrancesco Vago, Executive Chairman van MSC Cruises, het idee om entertainment aan boord tot een nieuw en ongekend niveau te tillen. MSC Cruises zoekt en werkt altijd met de meeste innovatieve, wereldleiders in de entertainment en daar hoort Cirque du Soleil zeker bij. 

Cirque du Soleil zal in totaal acht exclusieve voorstellingen creëren voor op de MSC Meraviglia generatie schepen. De eerste twee voorstellingen hebben hun debuut gemaakt op de MSC Meraviglia in juni 2017. 


Zes avonden per week zullen professionele Cirque du Soleil kunstenaars een show uitvoeren in een speciaal ontworpen Entertainment Lounge, terwijl u als gast geniet van een culinaire ontdekkingstocht tijdens de Cirque du Soleil at Sea voorstelling. 

CIRQUE DU SOLEIL AT SEA SHOWS

Cirque du Soleil at Sea shows

Cirque du Soleil at Sea shows

Cirque du Soleil heeft twee verschillende shows gecreërd; VIAGGIO en SONOR, elk met een uniek concept, ambiance, verhaallijn, kostuums en make-up.

De SONOR dinerervaring zal gasten uitnodigingen in een parallelle wereld naar culinaire creaties die niet alleen een lust voor het oog zullen zijn, maar ook voor de zintuigen. VIAGGIO zal gasten in een universum met kleur onderdompelen, waarbij de verbeelding van gasten van begin tot eind wordt vermaakt. 

Klik hier en boek

CIRQUE DU SOLEIL

Data en cijfers

Data en cijfers

In 1984 starten een groep van 20 straatartiesten Cirque du Soleil. Het is een belangrijke organisatie gevestigd in Québec met professionele artistieke entertainment. De onderneming heeft bijna 4.000 medewerkers in dienst, waaronder 1.400 artiesten uit meer dan 50 verschillende landen. Cirque du Soleil heeft verwondering en vreugde gebracht aan meer dan 190 miljoen toeschouwers verdeeld over 42 voorstellingen in meer dan 450 steden in meer dan 60 landen.
 
Voor meer informatie over Cirque du Soleil, ga naar www.cirquedusoleil.com