MSC Yacht Club

LUXUEUZE CRUISES MSC YACHT CLUB

Een exclusieve oase van verfijning

Ontdek een schip in een schip. Een plek waar u kunt genieten van exclusiviteit en privileges in een wereld van keuze. Waar u kunt genieten van in de luxe van een privé club, terwijl u toegang heeft tot de ontelbare recreatie en entertainment mogelijkheden die de rest van het schip biedt.

Welkom in de MSC Yacht Club, een cruise-ervaring als geen ander.

U kunt de luxe van MSC Yacht Club ervaren op: 

MSC GrandiosaMSC BellissimaMSC DivinaMSC FantasiaMSC MeravigliaMSC PreziosaMSC SeasideMSC Seaview en MSC Splendida


Binnenkort:

MSC Seashore en MSC Virtuosa

Privélocaties

Privélocaties voor totale rust

Privélocaties voor totale rust

Luxe accommodatie en exclusieve services zijn slechts het begin. De MSC Yacht Club biedt ook een reeks van fantastische privéfaciliteiten.  

Zoals de elegante Top Sail Lounge, een panoramische lounge met spectaculaire uitzichten, een volledig toegewijd restaurant en de One Pool Deck, met privézwembad, bubbelbad, zonnedek en bar.

Butler en conciërge

Uitzonderlijke servicestandaarden

Geniet van een 24-uursservice Een wereld waarin direct in al uw behoeften wordt voorzien, dankzij de conciërgebalie, die dag en nacht geopend is, en de butlerservice die tevens 24 uur per dag beschikbaar is.

Onze butlers staan op elk moment voor u klaar.

Uitzonderlijke servicestandaarden

Gastronomische keuken

Gastronomisch dineren op een hoger niveau

Gastronomisch dineren op een hoger niveau

Bereid u voor op een exclusieve en overweldigende gastronomische reis.

MSC Cruises staat bekend om de kwaliteit van haar keukenen de MSC Yacht Club biedt haar gasten alleen het allerbeste, met een eigen toegewijd restaurant op alle schepen.

In Le Palmeraie op MSC Preziosa, Le Muse op MSC Divina, L’Étoile op MSC Fantasia en L’Olivo op MSC Splendida worden er heerlijke, eersteklas menu's aangeboden, waarbij u kunt kiezen uit gezonde of minder gezonde delicatessen. De gasten van MSC Yacht Club zijn verzekerd van een superieure dinerervaring die tegemoet komt aan de meest uiteenlopende smaken en voorkeuren. Bovendien kunt u er altijd terecht voor een heerlijke maaltijd, met open dinerzitting
De gastronomische gerechten worden vanzelfsprekend vergezeld met gratis drank bij alle MSC Yacht Club-locaties.

MSC Aurea Spa

Een oase van welzijn en ontspanning}

Een oase van welzijn en ontspanning

Stap in een wereld van welzijn en ontspanning, vlak bij uw suite. 

De MSC Aurea Spa is een serene oase waar u wordt verwend met een geweldige selectie revitaliserende gezondheids- en schoonheidsbehandelingen, waaronder aromatherapie en Balinese massages. 

Winkelen

Exclusief winkelen en buitengewone excursies

Geniet van de speciale services van MSC Yacht Club, altijd en overal. 

Zo kunt u bijvoorbeeld privé winkelen , buiten de reguliere openingstijden,in onze boetieks aan boord,waarbij u vergezeld wordt door uw butler. 

U kunt ook exclusief sieraden bekijken in de privacy van uw eigen suite.

Exclusief winkelen en buitengewone excursies

Excursies

Onze op maat gemaakte excursies aan wal

Onze op maat gemaakte excursies aan wal

De toegewijde dienstverlening van MSC Yacht Club spreidt zich uit van onze vlaggenschepen tot elke aanloophaven, waar u de wereld kunt ontdekken in dezelfde stijl en met evenveel privacy, luxe en comfort.

Onze oplossing is uniek. Als MSC Yacht Club-lid kunt u niet alleen kiezen uit alle MSC excursies en begeleide rondleidingen, maar kunt u ook uw eigen excursie samenstellen.U maakt hierbij gebruik van het persoonlijke advies van onze butlers en conciërges, zodat uw ervaringen aan wal precies verlopen zoals u dat wilt.

MSC Yacht Club suites

Ongeëvenaard comfort

Ongeëvenaard comfort

Ontspan op Egyptische katoenen lakens en geniet van het comfort van een traagschuim matras en maak een keuze uit onze uitgebreide selectie kussens. Maak gebruik van de 24-uursbutlerservice, en geniet van een gratis drankje uit de minibar.

Geniet van het entertainment op uw grote tv en bewonder het uitzicht vanuit uw panoramaraam of privébalkon .

Elke MSC Yacht Club suite werd ontworpen door gerenommeerde architecten van De Jorio Design International.