Boston cruise

Freedom Trial

Het universiteiten gebied

Quincy Market

Vind Verenigde Staten & Canada cruises

Boston

De Culturele en wetenschappelijke hoofdstad van de VS

Als er ook maar één Amerikaanse stad is waar u wat ‘’Europese lucht’’ kunt ademen, dan is het wel in Boston: een grote stad gebouwd voor mensen, dankzij het centrumgebied dat makkelijk  te voet of met het openbaar vervoer te bereiken is. 
Uw MSC Cruise neemt u mee op ontdekking naar de hoofdstad van Massachusetts en biedt vele mogelijkheden om de geschiedenis opnieuw te beleven. Dompel uzelf onder in de kunst, bezoek de musea en proef de heerlijke smaken van één van de beroemdste brouwerijen van Amerika. 
 
Wat Boston anders maakt, is de unieke manier waarop het de aandacht op het verleden combineert met een ambitieus enthousiasme voor de moderniteit. Als u door de stad loopt, is het niet ongebruikelijk om een historisch huis uit de tijd van de Amerikaanse Revolutie te vinden dat naast een futuristische wolkenkrabber is geplaatst, een echt fascinerende mix.
 
Een wandeling langs de beroemde Freedom Trail is een van de beste manieren om de sfeer van Boston in te ademen en de geest van een stad rijk aan historische monumenten te absorberen.
Een absolute must om te bezoeken is het gebied van Cambridge, de bron van de grootste geesten van het land, de thuisbasis van MIT en Harvard, twee van de belangrijkste universiteiten ter wereld waar zowel vooraanstaande figuren als Amerikaanse presidenten hebben gestudeerd. Als het om Boston gaat, zijn er niet alleen dingen te zien, maar ook lekkernijen om van te genieten. Als u van gastronomisch eten houdt, maak dan een uitstapje naar Quincy Market: deze levendige markt is een geweldige plek om fast food te kopen en u te laten verrassen door excentrieke straatartiesten.
 
Wilt u zwemmen, wandelen, de ruïnes van een oud fort verkennen en kamperen onder de sterren in een nationaal park? U kunt dit allemaal in Boston doen tijdens uw MSC Cruise. Het Nationale Recreatiegebied van de Boston Harbor-eilanden bestaat uit 34 smalle eilanden verspreid over de historische haven van New England, waar u 'verborgen parels' kunt bezoeken door aan boord van een van de seizoensgebonden veerboten die naar Boston Long Wharf varen.

Ontdek de excursies in Boston

  Verenigde Staten

  Het land vol mogelijkheden
  Het land vol mogelijkheden

  Een vakantie naar de Verenigde Staten met MSC Cruises is een unieke kans om de oostkust van dit enorme land te ontdekken.

  De staten Massachusetts, Rhode Island, Connecticut, Vermont, New Hampshire en Maine, gezamenlijk bekend als New England, vertegenwoordigen de nostalgie van Amerika: landelijke winkeltjes vol met cider en kalebassen, besneeuwde hellingen, vlammende herfstkleuren, mosselhutten, cranberry-moerassen en een weerbarstige oceaan die alles onderscheidt en definieert.

  Een cruise naar de Verenigde Staten is dé manier om New York City te bezoeken, de culturele en financiële hoofdstad van de Verenigde Staten, al dan niet van de wereld; een door adrenaline gepompte, historische plek die beschikt over een immense aantrekkingskracht op toeristen. Brochureafbeeldingen van zonnebadende toeristen en Mickey Mouse geven een verkeerd en onvolledig beeld van Florida.

  De belangrijkste stop is het kosmopolitische, half-Spaanse Miami. Een eenvoudige reis ten zuiden van Miami brengt u naar Florida Keys, een reeks eilanden van 160 km, bekend om sportvisserij en koraalrifduiken. Voorbij Palm Beach is de kust minder ontwikkeld: zelfs de Space Coast, waar het extreem populaire Kennedy Space Center te vinden is, ligt pal in het midden van een beschermd natuurgebied.

  St Augustine, net ten zuiden van de Georgia State Line, is de plek waar Spaanse kolonisten de eerste permanente Europese plaats in Noord-Amerika vestigden.