Bar Harbor

bar harbor maine, Cadillac Mountain, Balance Rock Inn, Bar Harbor Whale Watch Co

Een Betoverend Dorp Gekust door Moeder Natuur

Opgericht in 1763 en vervolgens herbouwd in 1947 na een grote brand die het grootste deel van de stad verwoestte, is Bar Harbor gastvrij en vol met kwaliteiten om ontdekt te worden. Geniet van een prachtig uitzicht, buitenactiviteiten, de lokale keuken of geniet terwijl u een wandeling maakt door de straten van het dorp .
 
Het dorp ligt op Mount Desert Island, een Amerikaans eiland aan de oostkust met een authentiek fjord. Het dorp is prachtig en gevuld met voornamelijk houten, felgekleurde gebouwen. Er hangen talloze grappige borden aan de muren, waarvan sommige ons eraan herinneren dat dit het huis van de kreeft is en dat het zeker moet worden uitgeprobeerd.
 
De echte parel van deze locatie is echter Acadia National Park. Het park biedt bezoekers natuurlijke landschappen met onmiskenbare sporen van de ijstijd, waar miljoenen jaren van verwering het landschap onuitwisbaar hebben uitgesneden en een combinatie van zeldzame schoonheid hebben gecreëerd, gevuld met valleien, langwerpige meren, rotsen en bergruggen.
In het park kunt u steile, rotsachtige kusten, bossen vol gekleurde bladeren, granieten bergen, maar ook fjorden en baaien verkennen. Hoewel het een van de kleinste nationale parken van het land is, zijn de dingen om te doen en te zien in Acadia National Park talrijk en kunt u deelnemen aan spannende excursies op uw MSC Cruise. Het park is de thuisbasis van een lang pad met paden die ervoor zorgen dat u elke hoek van het gebied kunt bereiken.
 
U kunt langs de kliffen naar het zuidoosten lopen en de heuvels in om van een adembenemend uitzicht te genieten. Mis de Somes Sound fjord niet, een smal kanaal dat het eiland bijna in tweeën deelt; charmante Cadillac-berg met een prachtig uitzicht waarvan de top te voet of met de auto kan worden bereikt; en Sand Beach, het enige echte strand op het eiland ingesloten tussen twee kapen die u verbazen.

Cruises van / naar Bar Harbor in 2023

EXCURSIONS & ACTIVITIES