Sydney

Spirit of the Fiddle 
Cape Breton Eiland
Glace Bay Miners Museum

Vind Verenigde Staten & Canada cruises

Sydney

Waar de heuvels de zee ontmoeten

Nova Scotia: een van de meest spectaculaire wilde landschappen aan de Canadese Atlantische kust met zijn uitgestrekte groene gebieden. Het is een waar paradijs voor natuurliefhebbers die elanden en adelaars kunnen bewonderen en vele soorten walvisachtigen kunnen spotten, waaronder walvissen en dolfijnen die in de omringde zeeën leven.
Uw MSC cruise neemt u mee op ontdekking van deze prachtige Canadese provincie, die ook de thuisbasis is van enkele van de oudste steden in Noord-Amerika, zoals Sydney.
 
Gelegen aan een fjord van de Spaanse Baai is Sydney het grootste stedelijke centrum op het eiland Cape Breton, met een verleden gekoppeld aan de mijnindustrie. De toeristische attracties van de stad hebben voornamelijk te maken met het culturele erfgoed van Schotland: de bevolking is in feite een diverse mix van nationaliteiten die het hele jaar door verschillende Canadese culturele evenementen van Schotse of Oost-Europese origine organiseren.
 
Op u MSC cruise ziet u 's werelds grootste viool voor u opgesteld (de Spirit of the Fiddle genaamd), een van de belangrijkste attracties van Sydney, direct aan de kustlijn. U kunt ook een bezoek brengen aan het hart van het eiland Cape Breton met historische juwelen zoals het Fort van Louisbourg, het Glace Bay Miners Museum en de stad Baddeck, gelegen aan de oevers van het meer Bras d'Or, waar het Alexander Graham Bell Museum is.
 
Het noordelijke deel van Cape Breton is meer gewijd aan avontuurlijke bezoekers via de beruchte Cabot Trail: een schilderachtige weg van bijna 360 km, genoemd ter ere van ontdekkingsreiziger John Cabot, de eerste Europeaan die voet zette op het eiland. De route doorkruist het Cape Breton Highlands National Park, een majestueus park waar de bergen de zee ontmoeten, met breedbladige bossen, plateaus en een ruige maar prachtige kust.

Ontdek de excursies in Sydney

  Canada

  Ruwe schoonheid en onverwachte landschappen
  Ruwe schoonheid en onverwachte landschappen

  Canada is een ongelooflijk divers land, van historische steden in het oosten tot de vlaktes en overweldigende bergen in het westen en de Arctische wildernis in het noorden.

  Atlantic Canada, vooral Newfoundland is een land apart, met een duidelijke cultuur, een adembenemend landschap en altijd veel wegen. Een MSC cruise brengt u naar Halifax, de hippe hoofdstad van Nova Scotia die geweldige musea, honderden pubs en de beste livemuziek in het oosten, het Prins Edward Eiland, het landelijke land van Anne of Green Gables en Newfoundland biedt luidruchtige hoofdstad, St John's, waar u kunt walvissen kijken of picknicken bij een vuurtoren.


  Tijdens een MSC cruise kunt u genieten van de lange, grillige kustlijn onderbroken door schilderachtige baaien, zandstranden, torenhoge kliffen van de maritieme provincies en de natuurlijke en historische charmes van Newfoundland. De Atlantische Oceaan was cruciaal voor de ontwikkeling van dit deel van Canada, niet alleen om de kolonisten te laten golven, maar ook om de grootste industrieën te vertegenwoordigen: scheepsbouw en visserij. Verspreid over het voorgebergte Cap Diamant en de oevers van de St. Lawrence Rivier is Québec City één van de mooiste steden van Canada en zeker de meest historische.