Het is bijna DIE tijd van het jaar! 2020 heeft voor ons allemaal uitdagingen opgeleverd, en met het begin van een nieuw jaar op handen, is dit onze kans om met hoop en opwinding naar de toekomst te kijken.

De spectaculaire reis van 119 dagen aan boord van MSC Poesia begint op 5 januari 2023 vanuit Genua, Italië (andere inschepingshavens zijn Civitavecchia / Rome, Marseille en Barcelona) vanwaar het schip een reis van 30.000 zeemijl zal ondernemen en uiteindelijk 24 verschillende tijdzones zal doorkruisen. .

MSC Poesia steekt de Atlantische Oceaan over vanuit Europa, bezoekt de tropische eilanden van de Caribbean en vaart vervolgens door het Panamakanaal, een onvergetelijke ervaring voor iedereen aan boord. De volgende reis van uw leven is de westkust van Midden-Amerika met aanlopen in Costa Rica, Nicaragua, Guatemala en Mexico voordat we naar San Francisco gaan.

De Pacific-etappe omvat bezoeken aan Maui, Hawaii, Samoa, Fiji, Auckland in Nieuw-Zeeland, Sydney, de Australische Gold Coast, Cairns en het ongelooflijke Great Barrier Reef, Papoea-Nieuw-Guinea en de Filippijnen. Het schip komt dan aan in Japan tijdens het prachtige kersenbloesemseizoen met aanlopen in Kyoto en Tokio.
U ontdekt de bezienswaardigheden en geluiden van Azië met bezoeken aan Shanghai, Vietnam, Singapore en Maleisië. MSC Poesia steekt de Indische Oceaan over naar de Golfregio van het Midden-Oosten en gaat vervolgens via het Suezkanaal naar de Middellandse Zee, weer een andere bucketlist-ervaring!

Enkele van de hoogtepunten van deze ongelooflijke reis rond de wereld zijn:

Puerto Limon, Costa Rica
De prachtige stranden en het weelderige regenwoud zijn een toevluchtsoord voor elke natuurliefhebber.

San Francisco, Verenigde Staten
U wilt de kans niet missen om de iconische Golden Gate-brug te bekijken of de beroemde eilandgevangenis Alcatraz te bezoeken!

Honolulu, VS.
Hawaii staat bekend om zijn zandstranden, kristalhelder water en dreigende vulkanen. Oahu, de Hawaiiaanse hoofdstad, herbergt alle drie deze schatten, en hier kunt u deelnemen aan een luau of gewoon 'aloha' zeggen tegen een dagje zonnebaden op het beroemde Waikiki Beach.

Sydney, Australië
Zeilend langs het Sydney Opera House en de torenhoge Harbour Bridge, heeft u twee dagen om de Australische hoofdstad te verkennen dankzij een overnachting in de haven. Of u er nu voor kiest om de beroemde Taronga Zoo te bezoeken om de kans te krijgen om echte kangoeroes te zien of om te leren surfen op Bondi Beach, dit is een bestemming voor iedereen!

Tokio, Japan
Tokio is een van de zes Japanse steden die de MSC Poesia tijdens deze wereldcruise zal bezoeken. U kunt kiezen tussen traditionele theeceremonies, een beetje Sumo kijken of het restaurantaanbod ontdekken dat van Tokio de stad met de meeste Michelinsterren ter wereld maakt.

Singapore
Omlijst door het onmiskenbare Marina Bay Sands Hotel en het symbool van de stad, de Merlion, is Singapore een paradijs voor shoppers, met adembenemende winkelcentra die zowel mooi als goed gevuld zijn.

Aqaba, Jordanië
Deze stad ligt aan de kust van de Rode Zee en is een toevluchtsoord voor zowel duikers als geschiedenisliefhebbers.

Kunt u niet wachten tot 2023? Klik hier voor meer informatie over de MSC World Cruise 2022, die op 5 januari 2022 de haven van Genua verlaat. Enkele van de hoogtepunten van de 2022 World Cruise zijn meerdere stops in Argentinië, Callao voor Lima in Peru, Colombo in Sri Lanka. , en Mumbai in India!

Klik hier voor meer informatie en bekijk de video om te dromen van deze spectaculaire reis.