msc mini cruises

mini cruises main
Waarom een minicruise proberen?

Bent u nog niet bekend met cruisen en wilt u het eerst kort proberen en ervaren? En heeft u geen tijd voor een hele week vakantie, maar bent u absoluut op zoek naar een break? Bij MSC Cruises hebben we dé perfecte cruise voor u!

Mini cruises, van één t/m vijf nachten aan boord, maken altijd deel uit van het reisaanbod van MSC Cruises. Wij zien dan ook dat ze steeds populairder worden! Er zijn zoveel redenen waarom een korte vakantie precies is wat u nodig heeft, en er zijn zoveel bestemmingen om uit te kiezen. 

Zoveel bestemmingen in zo'n korte tijd!

MSC Magnifica vertrekt vanaf mei 2021 vanuit Southampton en doet natuurlijk cruises van 7 en 14 nachten, maar ze gaat ook naar Noord-Frankrijk voor een minivakantie van 3 nachten met bezoeken in Cherbourg (Frankrijk) en Zeebrugge (België). Wat is er eenvoudiger dan verschillende steden bezoeken zonder van hotelkamer te hoeven veranderen?

Er zijn ook tal van reisroutes in de Middellandse Zee. Ga van Marseille naar Barcelona en Genua voor een lang weekend weg. Geniet van deze ongelooflijke kuststeden en kies uit het aanbod van excursies om nog meer te ontdekken!

Zin in plezier in de zon? Vanuit Florida kunt u kiezen uit korte cruises die vertrekken vanuit onze twee havens; Miami en Port Canaveral. Cruises van 3 nachten brengen u van beide havens naar Nassau op de Bahama's en naar Ocean Cay MSC Marine Reserve. Ocean Cay is ontworpen om gasten onder te dompelen in de natuurlijke schoonheid van hun omgeving op de Bahama's. Dit unieke privé-eiland laat u in contact komen met de natuur en dompel uzelf onder in een ecologisch intilligente sfeer. De perfecte manier om uw verblijf in de zonnige staat te verrijken!

Wist u dat er ook cruises beschikbaar zijn om u van de ene bestemming naar de andere te brengen zonder terug te hoeven naar de inschepingshaven? Waarom vliegen als u onderweg bestemmingen kunt ontdekken, en dat allemaal vanuit het comfort van uw hut. Zo'n cruise kan van Venetië naar Athene worden gemaakt, waarbij u onderweg de bezienswaardigheden van Brindisi in Zuid-Italië en het ongelooflijke eiland Mykonos kunt bewonderen. 

Een veilige manier van reizen

Bij MSC Cruises hebben we het advies van externe gezondheidswerkers ingewonnen bij de ontwikkeling van ons nieuwe strenge gezondheids- en veiligheidsprotocol.

We nemen de situatie uiterst serieus dat ons eerste schip dat weer terugkeerde op zee, de MSC Grandiosa, de klasse-notatie 'Biosafe' schip heeft gekregen, waarmee wordt verklaard dat het schip is uitgerust met systemen, componenten en een indeling heeft en operationeel is met procedures die het infectierisico verminderen. Lees hier meer over de notatie.