Neem een pauze en boek een Lente cruise vakantie.
Inclusief Pasen

BOEK EN CRUISE MET VERTROUWEN

Gezondheids- en veiligheidsmaatregelen zijn onderhevig aan verandering en zullen worden aangepast aan de hand van de ontwikkeling van de pandemie.

 

Er is geen betere manier om van uw voorjaarsvakantie te genieten dan met een cruise in maart, april, mei of juni samen met MSC Cruises: het is de perfecte gelegenheid om het beste van de Middellandse Zee, Dubai, Abu Dhabi en Qatar, het Caribisch gebied en Noord-Europa te ontdekken.

 

Boek nu een cruise en ervaar de fascinerende cultuur en geschiedenis van de Middellandse Zee, genietend van de zon aan de Italiaanse Rivièra, wijnen proeven in Frankrijk, genieten van verse lokale recepten in Spanje of ontspannen op een prachtig Grieks strand.

 

Vaar mee aan boord MSC Bellissima om te genieten van een spectaculaire vakantie naar Dubai, Abu Dhabi, Sir Bani Yas en Doha: een reis vol verwondering, mysterie en unieke ervaringen. Laat u meenemen naar een land waar prachtige wolkenkrabbers uitkijken over historische paleizen en turquoise zeeën.

 

Dompel uzelf onder in de magie van witte zandstranden en idyllische turquoise wateren van het Caribisch gebied of verdwaal in de kleurrijke kustplaatsen en het adembenemende landschap van de fjorden van Noord-Europa.

 

En tussen aanloophavens kunt u ontspannen in onze comfortabele hutten, genieten van onze internationale keuken, verwend worden door een van de vele behandelingen in onze weelderige MSC Aurea Spa of genieten van de vele attracties aan boord, waaronder een volledig uitgeruste fitnessruimte.

 

And that’s not all: you will also benefit of the MSC Cruise with Confidence Programme.

 

help Hulp nodig?
phone_white Laat u adviseren door één van onze MSC medewerkers