VOYAGES SELECTION AFVAARTEN
5%+15% KORTING EXCLUSIEF VOOR CLUBLEDEN!

We hebben onze beste aanbiedingen voor MSC Voyagers Club-leden nog voordeliger gemaakt!
Boek een wintercruise uit de Voyages Selection en u krijgt maar liefst 5%+15% KORTING!

Of u nu houdt van het geluid van de Middellandse Zee, een cruise in Noord-Europa, een ontdekkingsreis in de Emiraten of strandhoppen in het Caribisch gebied, u vindt zeker de cruise die bij u past!

Als u Silver-, Gold- of Diamond-leden bent die ouder zijn dan 18 jaar, krijgt u bovenop de kortingen een extra bonus: een €/$ 50 p.p. boordtegoed om tijdens de cruise naar wens uit te geven.

 

Leden die een vertrek van een Voyages Selection boeken krijgen dubbele lidmaatschapspunten voor het gekozen type Experience. Aan het einde van de cruise worden punten toegekend.

 

Onderstaande prijzen zijn nog niet afgeprijsd: voeg uw MSC Voyagers Club-kaartnummer toe bij de eerste stap van het online boekingsproces om de korting toe te passen.

 

Klik hieronder om meer afvaarten van Voyages Selection te ontdekken.


Algemene voorwaarden

De Voyages Selection-vertrekken zijn exclusief gereserveerd voor MSC Voyagers Club-leden (exclusief welkom). De extra korting (5%, 10% of 15%) kan variëren per land en is van toepassing op alle personen in de hut en kan  bovendien worden gecombineerd met Vroegboeking, Beste prijs van de dag, en aanbiedingen, tenzij anders aangegeven in de aanbieding zelf. De actie is niet cumuleerbaar met groepstarieven. Silver-, Gold- en Diamond-leden ontvangen daarnaast een extra boordtegoed van €/$50 op hun Voyages Selection-boeking.  Boordtegoed wordt per lid verstrekt en niet per hut (voor maximaal 2 leden per hut). Het boordtegoed wordt aan het einde van de cruise verrekend op de boordrekening. Boordtegoed is niet van toepassing op MSC Voyagers Club-leden onder de 18 jaar. Leden die een Voyages Selection-vertrek boeken, krijgen dubbele lidmaatschapspunten voor het gekozen type Experience. Punten worden aan het einde van de cruise toegekend. Alle verdiende punten worden ongeveer 10 dagen na het einde van de cruise toegewezen. Voyages Selection afvaarten kunt u online, via ons callcenter of via uw reisagent boeken.