NIEUWE CRUISESCHIP MSC EURIBIA

Boek uw cruise in Noord-Europa en de Middellandse Zee, met afvaarten vanaf juni 2023

Maak u klaar om over de blauwe oceaan te varen aan boord de MSC Euribia, het eerste schip in onze baanbrekende nieuwe Meraviglia LNG-klasse.

Maak van juni tot september 2023 gebruik van exclusieve cruisebestemmingen in de fjorden en doe Kopenhagen, Denemarken aan; Hellesylt, Noorwegen voor de Geirangerfjord, Alesund en Flaam; alvorens terug te keren naar Kiel; of ga op herfstvakantie in oktober 2023 in een aantal Middellandse Zee must see-plaatsen zoals Genua (Portofino), Marseille (Provence), Valencia, Barcelona.

MSC Euribia is ook uitgerust met opvallende nieuwe functies, originele kunstwerken en voor het eerst is de romp zelf een visueel meesterwerk, getiteld #SaveTheSea.

Geniet van de ontspannings-, eet- en entertainmentopties die beschikbaar zijn op dit meesterwerk van een schip.

Boek nu uw MSC Euribia cruise!

Voorwaarden

Vroegboektarief zonder korting

De afbeeldingen zijn voorbeelden en de weergeven cruiseprijzen dienen nog herbevestigd te worden.

De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de Hotel Service Charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene informatie op de voordat-u-gaat pagina. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.