MSC Euribia is uw toegangspoort tot Noord-Europa

Boek nu uw cruise!

Maak u klaar om over de blauwe oceaan te varen aan boord de MSC Euribia, het eerste schip in onze baanbrekende nieuwe Meraviglia LNG-klasse.

Ontgrendel tot september 2023 zomertoegang tot exclusieve cruisebestemmingen in de fjorden en doe Kopenhagen, Denemarken aan; Hellesylt, Noorwegen voor de Geirangerfjord, Alesund en Flaam; alvorens terug te keren naar Kiel. 
 
En vanaf oktober 2023 kunt u enkele van de meest opvallende hoofdsteden van Noord-Europa verkennen met de routes van MSC Euribia in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, België en Nederland.

MSC Euribia is ook uitgerust met opvallende nieuwe functies, originele kunstwerken en voor het eerst is de romp zelf een visueel meesterwerk, getiteld #SaveTheSea.

Geniet van de ontspannings-, eet- en entertainmentopties die beschikbaar zijn op dit meesterwerk van een schip.

Boek nu uw MSC Euribia cruise!

Voorwaarden

Vroegboektarief zonder korting

De afbeeldingen zijn voorbeelden en de weergeven cruiseprijzen dienen nog herbevestigd te worden.

De cruiseprijzen zijn per persoon, per cruise en exclusief verzekeringen. De totaalprijs is inclusief de Hotel Service Charge per persoon, gebaseerd op een tweepersoonsbezetting. De Hotel Service Charge is verplicht en een geïntegreerd deel van de totaalprijs. De Hotel Service Charge is niet van toepassing voor kinderen welke jonger dan 2 jaar zijn op het moment van vertrek. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene informatie op de voordat-u-gaat pagina. Cruiseprijzen kunnen variëren en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.