VOYAGES SELECTION AFVAARTEN
5% + 5% KORTING plus een BOORDTEGOED tot € / $ 100 per persoon en dubbele punten alleen voor leden! 

Alle afvaarten* zijn nu beschikbaar als Voyages Selection voor MSC Voyagers Clubleden met een extra korting van 5% in combinatie met uw Clubkorting van 5%.
Boek een balkonhut, suite of een MSC Yacht Club suite om tot maximaal €/$ 100 boordtegoed per persoon te ontvangen of kies voor een binnen- of buitenhut om tot maximaal € /$ 50 boordtegoed per persoon ** te ontvangen.
 
Deze aanbieding is geldig voor alle nieuwe reserveringen, gemaakt tot en met 31 december 2020, op alle cruises en aanbiedingen.
De korting is nog niet verwerkt in de onderstaande getoonde afvaarten: voeg uw MSC Voyagers Club-kaartnummer toe tijdens de eerste stap van het online boekingsproces om de korting toe te passen.

 

Clubleden die een cruise van onze Voyages Selection boeken, ontvangen dubbele lidmaatschapspunten voor het gekozen type Experience. Aan het einde van de cruise worden deze punten toegekend.

 

Bent u van plan om binnenkort met ons te gaan cruisen? Klik hier voor meer informatie over ons verrijkte gezondheids- en veiligheidsprotocol en onze nieuwe en nog veiligere beleving aan boord.
 

Algemene
voorwaarden:

De aanbieding is exclusief voor MSC Voyagers Club-leden (exclusief Welcome lidmaatschapsniveau), is niet retro-actief en is geldig voor nieuwe reserveringen, gemaakt van 21/05/2020 tot en met 31/12/2020. De aanbieding kan niet worden toegepast op de MSC World Cruises. De weergegeven tarieven zijn niet verlaagd, de 5% + 5% korting wordt automatisch toegepast door het kaartnummer in te voeren tijdens het boeken van uw cruise. Het boordtegoed wordt 24 uur na bevestiging van uw reservering automatisch toegevoegd in uw boeking. De aanbieding is niet combineerbaar met brochure promoties (All-in one, Young & Young etc.). De extra korting van 5% wordt toegekend voor alle personen in dezelfde hut en kan worden gecombineerd met een aanbieding of promotie, tenzij anders aangegeven in de aanbieding zelf.

 

Silver-, Gold- en Diamond-leden ontvangen een boordtegoed van €/$ 50 per persoon, en dit tegoed is cumuleerbaar met het extra boordtegoed van €/$ 50 per persoon voor de eerste en tweede volwassenen in de hut wanneer men een balkonhut, suite en MSC Yacht suite reserveert. Classic leden ontvangen € / $ 50 per persoon voor de eerste en tweede volwassenen in de hut bij een reservering van een balkonhut, suite en MSC Yacht Club suite.

 

Het boordtegoed is per lid en niet per hut en wordt aan het einde van de cruise op de boordrekening verrekend. Boordtegoed is niet beschikbaar voor MSC Voyagers Club-leden onder de 18 jaar. Als het tegoed niet volledig is besteed tijdens de cruise, kan deze niet worden terugbetaald. Voyages Selection afvaarten kunt u online boeken, via ons Call Center of uw reisagent.


** Het boordtegoed wordt 24 uur na bevestiging automatisch toegevoegd aan uw reservering.