msc cruises, Andrea Bocelli,MSC Cruises Play

MSC VOOR Andrea Bocelli Foundation

Samen met u, om onderwijs en hoop te brengen aan duizenden kinderen

In december 2017 lanceerde MSC een nieuw partnerschap om enkele van de meest achtergestelde gemeenschappen in Haïti, een van de armste landen ter wereld, te ondersteunen.
Onze partner is de Andrea Bocelli Foundation (ABF), opgericht door Andrea Bocelli, wereldwijd geprezen als een van de grootste vertegenwoordigers van de Italiaanse vocale traditie.

MSC ondersteunt de gezondheids- en educatieve projecten van ABF in Haïti en zamelt geld in aan boord van MSC Seaside en MSC Divina. Het initiatief is gekoppeld aan ABF's nieuwe wereldwijde fondsenwervingscampagne "WITH YOU", vergezeld van het beroemde nummer "Con te partirò", dat perfect past bij MSC.

Het werk van ABF in Haïti

Haïti is een van de armste landen ter wereld en staat voor uitzonderlijke uitdagingen:
Er is weinig infrastructuur - riolering, water en elektriciteit. De weinige ziekenhuizen verkeren in slechte staat. 56% van de mensen lijdt aan ondervoeding en 1 op de 3 kinderen sterft aan deze of een geneesbare ziekte voordat ze 5 zijn. De helft van de Haïtiaanse kinderen gaat niet naar school en de gemiddelde levensverwachting is niet hoger dan 55.


De Andrea Bocelli Foundation pakt deze problemen aan volgens een systematische aanpak die al in slechts zes jaar indrukwekkende resultaten heeft opgeleverd:
Er zijn 5 scholen gebouwd in 5 van de meest gemarginaliseerde en afgelegen gemeenschappen
2.550 leerlingen zijn naar school gegaan
8.049 mensen krijgen reguliere zorg van de ABF Mobiele Kliniek
In de sloppenwijk Cité Soleil is 1 multifunctioneel gemeenschapscentrum opgericht
Dagelijks worden 400.000 mensen in sloppenwijken geholpen
MSC ondersteunt deze geïntegreerde programma's rond gezondheid, onderwijs en empowerment, met bijzondere aandacht voor het cruciale werk van het ABF Mobile Clinic-project. Dit programma voor gezondheidszorgbijstand en -preventie is goed voor meer dan 8.000 mensen per jaar in de 5 armste en meest afgelegen gebieden van het land, met medische consulten, behandelingen, vaccins en opleiding.

Een inzamelingsactie aan boord van MSC Seaside en MSC Divina zal gasten vragen om een bijdrage te leveren, waarbij benadrukt wordt dat zelfs een kleine donatie samen een groot verschil kan maken.

 

Het werk van ABF in Haïti

msc for abf, MSC Cruises,MSC Seaside

De kracht van samen

Samen geven, met MSC samenwerken om het levensveranderende werk van ABF te ondersteunen, zelfs een kleine donatie, maakt een groot verschil.
$2 betekent voor een kind: medische consulten, behandelingen, vaccins en gezondheidsvoorlichting voor twee weken.
Stelt u zich eens voor dat elke gast op MSC Seaside en MSC Divina 3 doneert. Dat is minder dan een kop koffie in New York!
Stelt u zich eens voor dat dit zich uitstrekt tot elke MSC-gast en elke bezoeker van deze site! Omdat u nu het verschil kunt maken:

Voor internationale donaties
van elke omvang: ga naar donate.andreabocellifoundation.org

Elke gedoneerde dollar en euro gaat volledig en rechtstreeks naar ABF.

Spreid uw glimlach vanaf hier naar Haïti!

De kracht van samen

pet, Foundation,