MSC SEAVIEW REVIEWS

Lees wat onze gasten te zeggen hebben

"Het schip is geweldig en mooi. Het personeel is attent en beleefd."

 

Christiane T.

"Ik was zeer tevreden met de opkomst van het personeel dat altijd bereid was om onze verzoeken met veel sympathie te beantwoorden. Ik hield echt van de buitenruimtes van het schip.  "

Claudia C.

"Uitstekend personeel en schip. Ik hield van het eten en de verscheidenheid aan drankjes. Ik hield echt van de zwembaden en de vriendelijkheid van het team dat op het schip werkt."

Mauricio A.

"De ervaring was uitstekend. Onberispelijke hutten, goed geluiddicht, geventileerd, een waar genoegen. De theatershows zijn van een ongelooflijk niveau."

Elena C.

"Felicitaties aan het theaterpersoneel. Competent, elegant, creatief, spannend en onvergetelijk. Ik wil nog een cruise maken."

 

Vania C.

"De cruise is echt uitzonderlijk. De balkonhut maakt het verschil tijdens de stops. Ik geef deze cruise een 10."

 

Francisco P.

"De shows waren fantastisch. Geweldige artiesten. Gefeliciteerd."

 

Sumaya S.

"Yacht Club-ervaring is het beste van allemaal. Top. Bedankt dat je ons zo in de watten hebt gelegd, de beste ervaring ter wereld."

 

Julio U.

"De theatershows waren geweldig."

 

Eunjin P.

"De specialiteitenrestaurants waren erg goed. We hadden een geweldige cruise en we zijn van plan de ervaring binnenkort te herhalen."

 

Jabras L.

"De cruise was in elk opzicht geweldig. Een speciale vermelding gaat uit naar de chef-koks, aangezien de maaltijden perfect waren. Ik hoop binnenkort weer aan een cruise te beginnen."

Celia S.

"Het is onze tweede keer op een MSC-cruise en we vonden het geweldig. Ik heb het gevoel dat we dit nog jaren zullen doen. De service is geweldig, het eten is werkelijk fantastisch en de schepen zijn prachtig. "

Juliano S.