MSC Seaside reviews

Lees wat onze gasten te zeggen hebben
Lees alles over de voortreffelijke ervaring aan boord via de directe cruisebeoordelingen die zijn verzonden door gasten die eerder met ons hebben gevaren.
Wij bij MSC Cruises zijn er trots op een uitstekende gastervaring te bieden en we zijn constant op zoek naar manieren om te innoveren en te verbeteren.

"Het schip is fantastisch, stijlvol en schoon. Zeer leuke plekken om te zitten, een prachtig atrium en Venchi Chocolate Bar was onze favoriet."

Anna Mari A.

"Zeer tevreden over de netheid van het hele schip, samen met de hutservices. Het meeste personeel was erg behulpzaam. "

 

Jade T.

"De Yacht Club-ervaring kan niet beter worden dan deze cruise. We schrijven onze hele geweldige ervaring toe aan uw personeel. "

Meryl C.

"Dit was mijn eerste cruise en het was een plezier. Er waren veel meer activiteiten dan ik had verwacht. "

 

Michael R.

"Perfecte cruise en Yacht Club. Grote complimenten voor het personeel. We kijken uit naar onze volgende cruise in de Yacht Club. "

Christoph O.

"Zoals altijd stelde MSC niet teleur. De perfecte beleving. "

 

Oscar E.

"Het was een geweldige reis, iedereen aan boord was erg vriendelijk en het was een geweldige ervaring. "

 

Alma M.

"We hebben een leuke reis gehad met veel geweldige momenten, mijn lof gaat uit naar de vriendelijkheid van het MSC-team. "

 

Carina B.

"Zeer goede bediening personeel was geweldig maaltijden zeer goede excursies waren erg interessant en goed zou zeker weer op het schip varen. "

Sandra C.

"Al met al was dit een fantastische cruise. Het schip was zowel van binnen als van buiten prachtig en redelijk schoon voor een schip van zijn omvang. "

David S.

"Tevreden over alles, vooral over de vriendelijkheid en uitstekende gastvrijheid. "

 

Mariantonietta M.

"Al met al was dit een fantastische cruise. Het schip was zowel van binnen als van buiten prachtig en redelijk schoon voor een schip van zijn omvang. "

David S.