Camboriú

Camboriú

De Zee aan de Voet van Wolkenkrabbers

Camboriú, gelegen in de Braziliaanse staat Santa Catarina, is één van de bestemmingen van MSC Cruises. De plek is zo geliefd dat het bevolkingsaantal in het piekseizoen vertienvoudigt.
De stad wordt gekenmerkt door een lange zandstrook die de Atlantische Oceaan scheidt van de skyline met wolkenkrabbers, die getuigt van de economische ontwikkeling die deze kustplaats recent heeft doorgemaakt.
De baai van Camboriú is een genot voor het oog: de dikke, weelderige, groene vegetatie gaat over in het azuurblauwe zeewater, is rustig en uitnodigend, en heeft daarbij een zonnig, vochtig klimaat.

Op deze ontspannende en leuke plek komt de avond tot leven wanneer toeristen genieten van de vele clubs met uitzicht over de oceaan. Hier aan de Braziliaanse kust zijn visgerechten en zoete cocktails met fruit en sterke drank een must.

Tijdens een MSC Cruises excursie , kunt u een bezoek brengen aan Barra Sul ‒ een wandeling langs de zee om van het uitzicht te genieten, prachtige foto's te nemen om met vrienden te delen en op het zand te lopen ‒ en het strand voor Ilha das Cabras, de bestemming voor mensen die er van houden om zich door de zon te laten verwarmen en te zwemmen in het uitnodigende water. Daarvandan kunt u een wandeling maken over de Avenida Atlântica tussen de duizenden kleurrijke, vriendelijke plaatselijke bewonders die in Camboriú wonen. Ook het centrum van de stad is een ontdekking op zich: verdwaald raken tussen alle straatjes en ambachtswinkeltjes, op zoek naar souvenirs, hoort hier allemaal bij.

Een van de andere MSC Cruises excursies is gewijd aan Ilha das Cabras : u komt aan op een piratenschoener op dit bevoorrechte, strategische observatiepunt waar u het landschap van Camboriú bewondert alvorens verder te gaan in de richting van Laranjeiras Beach , het mooiste strand in de regio, waar de blauwe golven rustig aanrollen op de zandsteen die overgaat in het weelderige groen.

Cruises van / naar Camboriu in 2023

Excursies & Activiteiten Camboriu