Lüderitz

Luderitz Cruise
De kleurrijke huizen uit de vroege 20e eeuw
Tijdens uw MSC cruise naar het zuiden van Afrika zult u versteld staan van de stad Lüderitz,, langs de Namibische kust. Het zal voelen alsof u een Duits dorp uit de vroege 20e eeuw in het midden van Afrika bezoekt.

Het uitzicht op het dorre profiel van de Hunnenbergen achter de helder of subtiel gekleurde huizen van de stad en de grote hoeveelheden zand op de straten geeft een vreemd gevoel. Zodra u van uw cruiseschip afkomt, is de voor de hand liggende plek om een excursie op het land te beginnen de kleine, lutherse Felsenkirche (1912), vlak bij het imposante Goerke Haus, een prestigieuze residentie daterend uit 1910, ontworpen door de architect Otto Ertl.

Tegenwoordig is het eigendom van een mijnbedrijf. Duitse kolonisten trokken naar Namibië voor de diamanten en bouwden er ook een spoorwegstation (nu gesloten), een postkantoor,

Cruises van / naar Luderitz in 2024

EXCURSIES & ACTIVITEITEN

  • Filter op
  • Categorie
    • Selecteer categorie
  • Wis Filters
  • Sorteren op
  • Duur

Filter op

Filters

Sluit

Sorteren op duur

Wis Filters

Alle excursies zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Meld u aan om de beschikbare excursies voor uw cruise te bekijken.
Download pdf

We updaten voortdurend onze brede en afwisselende selectie van excursies aan wal om van uw cruisevakantie een onvergetelijke ervaring te maken. Sommige excursies kunnen ook beschikbaar zijn op inschepings- of ontschepingsdagen, terwijl u tijdens de zeedagen kunt genieten van activiteiten aan boord.