Pomene

sea, Ocean Cay,Durban

Het Visitekaartje van Mozambique

Uw MSC Zuid-Afrika Cruise heet u welkom in Mozambique, een wonder van de natuur, klaar om ontdekt te worden. Tussen de hoofdstad Maputo, in het Zuiden, en Pemba, in het Noorden van het land, ligt een 2000 kilometer lange kust, gekenmerkt door uitgestrekt wit zand dat opgaat in de horizon, blauwe lagunes, en onontdekte koraalriffen.

Tijdens uw vakantie met MSC Cruises kunt u van boord gaan in Pomene Bay, één van de meest pittoreske plaatsen in Mozambique. Deze uitzonderlijke baai, gelegen tussen de blauwe Indische Oceaan en wateren waar mangroves groeien – deze buitengewone planten lijken als in een sprookjesbos op het water te drijven – wordt beschermd door een lagune die deel uitmaakt van het Pomene Natuurreservaat, een beschermd zeegebied dat dankzij haar afgelegen ligging haar authentieke en wilde schoonheid heeft weten te behouden.

Tijdens een excursie van MSC Cruises naar deze zonnige plek heeft u de mogelijkheid om te genieten van lange wandelingen of paardrijden op het strand, kunt u samen met een gids de omliggende natuur verkennen en uzelf onderdompelen in de overvloed aan verschillende soorten weelderige groene vegetatie of kunt u, al liggend in het fijne zand van Pomene Bay, genieten van de zonsondergang. Uw MSC cruiseschip brengt u naar een Afrikaans paradijs dat ook bekend staat om het duiken en snorkelen; perfect voor liefhebbers van het leven onder water. Mozambique is een land vol natuurlijke schoonheden die blijven verrassen en verbazen.

Cruises van / naar Pomene in 2023

EXCURSIONS & ACTIVITIES