Corner Brook

Corner Brook Cruise

Een vissersdorp in het midden van een bos

Overzie het koude water van de Humber Rivier in de Bay of Islands, en omring uzelf met de hoogste bergen van Newfoundland in Corner Brook, één van de mooiste dorpen in Canada en uw volgende stop tijdens uw MSC Cruise avontuur.

Corner Brook is een kleine dorp met minder dan 20.000 inwoners, maar vol met charme. De perfecte plek voor natuurliefhebbers om te gaan wandelingen in de openlucht en in het bos. In de nabije omgeving zijn er diverse bosrijke omgevingen te vinden, waar u een wandeling kunt maken en in contact kunt komen met de natuur en de lokale dieren. 
 
Cox’s Cove is ook een bezoek waardig vanwege haar adembenemende uitzicht en watervallen. Een kleine vissersdorp uit 1840, gevestigd in een grote baai van de Bay of Islands niet ver weg van Corner Brook. 
 
Een bezoek aan de Gros Morne Nationale Park aan de westkust van Newfoundland zal resulteren tot een magisch moment van uw reis met MSC Cruises.

Cruises van / naar Corner Brook in 2024

EXCURSIES & ACTIVITEITEN

  • Filter op
  • Categorie
    • Selecteer categorie
  • Wis Filters
  • Sorteren op
  • Duur

Filter op

Filters

Sluit

Sorteren op duur

Wis Filters

Alle excursies zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Meld u aan om de beschikbare excursies voor uw cruise te bekijken.
Download pdf

We updaten voortdurend onze brede en afwisselende selectie van excursies aan wal om van uw cruisevakantie een onvergetelijke ervaring te maken. Sommige excursies kunnen ook beschikbaar zijn op inschepings- of ontschepingsdagen, terwijl u tijdens de zeedagen kunt genieten van activiteiten aan boord.