Noumea Cruise

Cabo San Lucas Cruise

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies naar Nouméa

Grand Terre - een eiland met lagunes, meren en watervallen dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, verborgen in een dichte bergketen - is het belangrijkste eiland in Nieuw-Caledonië. Deze MSC World Cruise-bestemming is de thuisbasis van Nouméa, de cultureel levendige hoofdstad. Dit juweel in de Stille Zuidzee staat bekend om zijn azuurblauwe wateren, fantastische bistro's, rustige stranden en schaduwrijke tuinpleinen en is een toegangspoort tot andere eilanden en een breed scala aan rondleidingen.


MSC Cruises-excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:

• Cultureel Centrum Tjibaou

• Zeereservaat en vuurtoren van het eiland Amédée

• Zodiac- en catamarantochten naar zeereservaten

Het cultureel centrum Jean-Marie Tjibaou, ontworpen door de gerenommeerde Italiaanse architect Renzo Piano, combineert de traditionele en moderne bouwstijlen van Nieuw-Caledonië. Tijdens een MSC Cruises-excursie leert u over lokale gebruiken en erfgoed, voordat u geniet van een traditionele Kanak-dansshow van 30 minuten. Bewonder replica's van Melanesische hutten uit drie verschillende regio's voordat u door een prachtige verzameling rituele maskers, totems en sculpturen bladert. Ontdek ten slotte de prachtige Lemon Bay, het Anse Vata-strand en de Promenade Vernier terwijl u terugkeert naar de haven.

Ga naar het kleine eiland Amédée tijdens een MSC Cruises-excursie, een spectaculair zeereservaat in de buurt van Grande Terre. Ervaar een prachtig wit strand en een buitengewoon koraalrif vanuit het comfort van een doorzichtige boot! Bewonder vervolgens een ijzeren Franse vuurtoren, gebouwd in 1865, die uitkijkt over het eiland. Geniet vervolgens van de cultuur van de Stille Zuidzee door te genieten van een tropisch buffet, een dansshow te kijken en een sarong te leren strikken!

Maak een MSC Cruises-excursie op een elegante catamaran naar de oevers van Master Island. Terwijl u langs de met palmbomen omzoomde kustlijn dwaalt, luistert u naar een gids die geheimen onthult over zijn fascinerende ecosysteem en talloze ongerepte omgevingen. Geniet daarna van een duik in het azuurblauwe water van de turquoise lagune - een UNESCO-werelderfgoed. Of blijf aan wal om over het strand te wandelen en te genieten van de heerlijke zon.

Cruises van / naar Progreso in 2023

EXCURSIONS & ACTIVITIES