MSC World Cruise 2023 - MSC Magnifica | MSC Cruises

MSC WORLD CRUISE 2023 AAN BOORD VAN DE MSC MAGNIFICA
IS NU IN DE VERKOOP

Boek nu uw onvergetelijke reis!

Het is tijd om u weer vrij te voelen, vrij om te verkennen. Alleen de zee kunt u zo meenemen, alleen MSC zult u meenemen op een once-in-a-lifetime reis rond de wereld.

Ga mee op een once-in-a-lifetime reis rond de wereld! Op MSC Magnifica bent u klaar om de wereld te verkennen: gedurende drie onvergetelijke maanden om de mooiste schatten van de wereld te verkennen.

 

MSC Poesia zal tegelijkertijd haar World Cruise 2023 uitvoeren. Let op: MSC Poesia's World Cruise 2023 is momenteel uitverkocht en heeft een wachtlijst.

MSC WORLD CRUISE 2024: NEEM DE WERELD MEE NAAR HUIS

Een spectaculaire 117-daagse cruise op de MSC Magnifica om de wereld rond te reizen, u zult Zuid-Amerika verkennen, de verbazingwekkende Stille Zuidzee oversteken, de mooiste schatten van de Indische Oceaan ontdekken, geleid naar de mystieke Arabische Zee, de Rode Zee en vervolgens varen door de Suezkanaal en weer teruggaan naar de Middellandse Zee.

En terwijl u 's werelds meest verbazingwekkende geheimen ontdekt, kunt u uw reis nog meer pit geven door te genieten van heerlijke gerechten, te genieten van entertainment van wereldklasse en te ontspannen terwijl u de wereld voorbij ziet gaan vanuit het comfort van uw elegante hut met uitzicht op de oceaan.
U keert terug naar huis met een wereld van spectaculaire herinneringen om voor altijd te koesteren.

 

Deze trans-Atlantische cruise neemt u mee rond de wereld om 43 unieke schatten te ontdekken. Hieronder zijn slechts enkele van de hotspots die u zult ontdekken:

Puerto Madryn (Argentinië), Ushuaia (Argentinië), Punta Arenas (Chili), Puerto Montt (Chili), Valparaiso (Chili), Callao/Lima (Peru), Hanga Roa/Rapa Nui (Chili), Rarotonga (Cookeilanden), Auckland (Nieuw-Zeeland), Tauranga (Nieuw-Zeeland), Sydney (Australië), Mare (Nieuw-Caledonië), Lifou Island (Nieuw-Caledonië), Port Vila (Vanuatu), Alotau (Papoea-Nieuw-Guinea), Cairns (Australië), Lombok ( Indonesië), Port Klang (Kuala Lumpur/Maleisië), Colombo (Sri Lanka), Mumbai/Bombai (India), Aqaba/Petra (Jordanië).

Tussen aanloophavens, aan boord van de prachtige MSC Magnifica, zult u genieten van een wereld van comfort en elegantie, genieten van de gastronomische keuken geïnspireerd door uw bestemmingen, ontspannen in de 3 zwembaden en 9 bubbelbaden, naast vele andere uitstekende faciliteiten, en genieten van ons eersteklas entertainment aan boord.

Het tarief is inclusief 15 excursies aan wal, en u kunt er natuurlijk ook vooraf of tijdens de cruise boeken. Uw boeking is inclusief Dine & Drink Arrangement, dus huiswijnen, bier van de tap en een selectie van andere dranken zijn tijdens de lunch en het diner bij ons verkrijgbaar. U kunt tijdens de cruise ook genieten van 30% korting op de wasservice.

Voor zo'n unieke reis zullen we maar liefst drie keer zoveel lidmaatschapspunten toekennen voor de gereserveerde Experience welke is geboekt ten tijde van reservering, zodat MSC Voyagers Club-leden van alle extra privileges kunnen genieten! 

of bel ons reserveringenafdeling via 023 71 11 510
MSC World Cruise 2023 | MSC Cruises
MSC Magnifica Cruiseschip: MSC Magnifica
117 Duur:

117 dagen

4 Inschepinghavens

Civitavecchia, Italië - Genua, Italië - Marseille, Frankrijk - Barcelona, Spanje

43 Geweldige bestemmingen

Volgende vertrekdatum 4 januari 2023

VAARROUTE

Cruise Vaarroute

Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, Kaapverdië, Brazilië, Argentinië, Uruguay, Chili, Peru, Frans-Polynesië, Cookeilanden, Nieuw-Zeeland, Australië, Nieuw-Caledonië, Papoea-Nieuw-Guinea, Indonesië, Singapore, Maleisië, Sri Lanka, India, Oman, Jordanië

Inbegrepen excursies

15 excursies aan wal inbegrepen, geselecteerd uit de beste excursies van MSC Cruises

 

 • Funchal/Madeira Is., Portugal: Cabo Girao & Ribeira Brava (FUN18)
 • Salvador, Brazil: Historical Salvador (SAL04)
 • Rio De Janeiro, Brazil: Sugar Loaf (RIO02T)
 • Buenos Aires, Argentina: City Tour “Buenos Aires & Its Enchantments” (BUE02T)
 • Valparaiso, Chile: City Tour Valparaiso & Viña Del Mar (VAP01)
 • Arica, Chile: City Tour & Archeology (ARI01) Callao/Lima, Perù: Lima Highlights (LMA01)
 • Auckland, New Zealand: Auckland Museum & City Sights (AKL02)
 • Hobart/Tasmania, Australia: Hobart And Richmond (HBA01)
 • Sydney, Australia: Discovering Sydney (SDY07)
 • Darwin, Australia: Best Of Darwin City Tour (DRW03)
 • Benoa, Bali: Highlights Of Ubud (BOA04)
 • Port Klang/Kuala Lumpur, Malaysia: Highlights Of Kuala Lumpur (PKG11)
 • Colombo, Sri Lanka: Colours Of Colombo (CMB21)
 • Mumbai/Bombay, India: Icons Of Mumbai (BOM18)

Overige inbegrepen services

Dine & Drink Package: Deze cruise is inclusief drankjes in de a la carte restaurants aan boord tijdens de lunch- en dineropeningstijden en in het buffetgedeelte alleen tijdens de toegewezen lunch- en dinertijden. Het arrangement omvat een verscheidenheid aan wijnen die per glas worden geserveerd (witte, rode, rosé- en mousserende wijnen), bier van de tap, mineraalwater, fontein-frisdrank en vruchtensappen (per glas). Buffeturen: lunch: 11:30u - 16:00u / diner: 17:30u - 22:30u.
Het arrangement is niet geldig voor gebruik in specialiteitenrestaurants of bars buiten het buffetgedeelte


Wasserij: 30% korting op alle wasservices

 

Activiteiten: Een uitgebreid activiteitenprogramma met thema-avonden, taallessen, culturele gastsprekers en nog veel meer

MSC Parking Genua 

MSC Parking is beschikbaar voor de MSC World Cruise 2023 met vertrek vanuit Genua aan boord van de MSC Poesia. Boek nu een parkeerplaats en verzeker u van een probleemloze reis.

Algemene voorwaarden

De World Cruise kan niet worden gecombineerd met speciale kortingen of promoties;
Het product kan niet worden gecombineerd Act of Releases of andere kortingsbonnen;

De korting op de wasserij wordt niet gecombineerd met andere soortgelijke kortingen en met arrangementen aan boord Regular of Express;
Afwijkende annuleringsvoorwaarden en aanbetalingsregels zijn van toepassing;

Naast het bovenstaande zijn lokale voorwaarden van toepassing.

Lees wat onze World Cruisers te zeggen hebben!

World Cruisers 2019 | MSC Cruises