Antalya

Antalya

De hoofdstad van Turkse toerisme


 
Antalya ligt op een steile klif en wordt omringd door bergen, bossen en talloze oude Griekse ruïnes. Op uw MSC-cruise heeft u de mogelijkheid om deze buitengewone plaats te bezoeken waar om elke hoek een stukje geschiedenis is.
 
Het Archeologisch Museum van de stad heeft bijvoorbeeld één van de vijf belangrijkste collecties van historische voorwerpen in Turkije, waaronder ruïnen, beeldjes, mozaïeken, zilveren platen, munten en friezen. Een bezoek aan dit museum verdiept uw begrip van de oude en Grieks-Romeinse geschiedenis van deze kleine regio, die in de oudheid Pamphylia heette. De stukken die in het museum te zien zijn, zijn meestal van Perga en worden scenografisch gepresenteerd aan de bezoeker, alsof ze zich in de galerij waren waar de beelden van de klassieke goden neerkijken op de toeschouwers.
 
Perga ligt 15 kilometer van Antalya en is een van de ‘’must-sees’’ tijdens uw reis met MSC Cruises. Het is een nederzetting die ononderbroken werd bewoond uit de tijd van de prehistorie, waarvan een overvloed aan bewijsoverblijfselen teruggaat tot tweeduizend jaar geleden: de thermale baden, het stadion, het theater, de agora, de Hellenistische en Romeinse poorten, de imposante zuilengangstraat en een Akropolis uit de Bronstijd.
 
Uw onderdompeling in de cultuur en geschiedenis van Antalya zal doorgaan met een bezoek aan het oude deel van de stad, waar u moskeeën,

Cruises van / naar Antalya in 2024

EXCURSIES & ACTIVITEITEN

  • Filter op
  • Categorie
    • Selecteer categorie
  • Wis Filters
  • Sorteren op
  • Duur

Filter op

Filters

Sluit

Sorteren op duur

Wis Filters

Alle excursies zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Meld u aan om de beschikbare excursies voor uw cruise te bekijken.
Download pdf

We updaten voortdurend onze brede en afwisselende selectie van excursies aan wal om van uw cruisevakantie een onvergetelijke ervaring te maken. Sommige excursies kunnen ook beschikbaar zijn op inschepings- of ontschepingsdagen, terwijl u tijdens de zeedagen kunt genieten van activiteiten aan boord.