Zagreb Cruises via Rijeka

Rijeka, Croatia | MSC Cruises

Begin met het plannen van uw cruise en boek uw excursies vanuit Rijeka

Rijeka, een belangrijke havenstad in Kroatië en een bestemming van MSC Middellandse Zee Cruises, biedt schitterende uitzichten over de baai van Kvarner. Een favoriete keuze onder bezoekers dankzij het fantastische weer en de prachtige stranden, de stad heeft ook een aantal UNESCO-werelderfgoedlocaties.
 
MSC Cruises-excursies bieden tal van spannende dingen om te zien, waaronder:
 
• Krk, the Island of Wine
• Zagreb: Past and Future
• Trsat Heights and Castle

 
Bijna aan de kust van Kroatië ligt het uitgestrekte eiland Krk. Deze MSC Cruises-excursie begint met een rondleiding door het stadscentrum, waar u straten in mediterrane stijl, Venetiaanse en Oostenrijkse gebouwen en een 5e-eeuwse kathedraal met een karakteristieke klokkentoren zult ontdekken. Geniet van wat vrije tijd om door de plaatselijke winkels te snuffelen voordat u een korte busrit maakt naar het middeleeuwse stadje Vrbnik, gelegen op een rotsachtige klif. Dit is de perfecte setting om te genieten van een glas regionale wijn in een lokaal familierestaurant.
 
Zagreb, de hoofdstad van Kroatië, is een historische stad met romaanse, gotische, Italiaanse renaissance en Oostenrijks-Hongaarse trekken. Het omvat drie afzonderlijke gebieden: het charmante Kaptol, de 19e-eeuwse benedenstad en het middeleeuwse Gradec. Verken deze fascinerende stad tijdens een MSC Cruises-excursie met een wandeltocht langs de belangrijkste bezienswaardigheden. Ontdek de gotische kathedraal, het Mirogoj-begraafplaatspark en de levendige Dolac-boerenmarkt.
 
Maak een MSC Cruises-excursie naar de prachtige locatie op een heuveltop van Trsat en bezoek het beroemde heiligdom van de Heilige Maagd Maria. Ontdek het Fransiscaner klooster en het imposante kasteel Trsat dat uitkijkt over de rivier de Rječina. Kom vervolgens aan in de prachtige badplaats Opatija, de thuisbasis van de eerste zeilclub aan de Kroatische kust. Deze badplaats was aan het begin van de 20e eeuw de locatie van prachtige vakantievilla's voor Europese aristocraten, waarvan er nu nog veel te zien zijn.

Cruises van / naar Rijeka in 2023

Excursies & Activiteiten Rijeka