Sarande

Sarande Cruise

Uw Gids voor Zuid-Albanië

Met één van de mooiste natuurlijke omgevingen langs de hele Albanese kust, en met stranden van kleine natuurstenen en haar prachtige blauwe zee, is Sarande – vlakbij de Griekse grens; vanaf de kust kunt u Corfu zien – één van de meest gewaardeerde toeristenbestemmingen aan de Ionische zee geworden.

Als één van uw MSC Cruises bestemmingen in het Middellandse Zeegebied is deze kuststad één van de modernste steden in de hele regio, en biedt het bezoekers naast de zee ook vele historische en natuurlijke schoonheden om te bewonderen.

Een paar van de meest relevante bezienswaardigheden zijn de ruïnes van het oude Onchesmos (de oude naam van Sarande), de resten van de stad Foinike, de Romeinse archeologische vindplaats Butrint, recent gerenoveerd en hersteld tot haar oude glorie, en het negentiende-eeuwse Kasteel van Ali Pasha Tepeleni,

Cruises van / naar Sarande in 2024

EXCURSIES & ACTIVITEITEN

  • Filter op
  • Categorie
    • Selecteer categorie
  • Wis Filters
  • Sorteren op
  • Duur

Filter op

Filters

Sluit

Sorteren op duur

Wis Filters

Alle excursies zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Meld u aan om de beschikbare excursies voor uw cruise te bekijken.
Download pdf

We updaten voortdurend onze brede en afwisselende selectie van excursies aan wal om van uw cruisevakantie een onvergetelijke ervaring te maken. Sommige excursies kunnen ook beschikbaar zijn op inschepings- of ontschepingsdagen, terwijl u tijdens de zeedagen kunt genieten van activiteiten aan boord.