Laem Chabang

Laem Chabang

De Poort naar de Wonderen van Bangkok

Laem Chabang is het startpunt van een verkenning van Bangkok op een MSC Grand Voyages Cruise . Het is gelegen in de provincie Chonburi, en is de belangrijkste industriële haven van Thailand, en de toegangspoort tot Bangkok vanaf zee.


Tijdens een MSC cruise bezoekt u de hoofdstad van Thailand, en de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Bangkok ligt aan de rivier de Chao Phraya, en heeft een rijke geschiedenis en cultuur. De stad huist vele plekken en bezienswaardigheden om te bezoeken. Hieronder het Koninklijke Paleis, de residentie van de Chakri-dynastie, waar u ook de tempel van de Smaragdgroene Boeddhategenkomt, een prachtig standbeeld, gehouwen uit één enkel stuk jade. Bij de Boeddhistische tempel van Wat Po vindt u de enorme liggende Boeddha, van 46 meter lang en 15 meter hoog. Bij Wat Po, de plek waar Thaise therapeutische massages vandaan komen, mag u ook de Pagodes niet missen: Phrang Rabieng van wit marmer, en Phra Maha Chedi met delicate en kleurrijke bloempatronen.

Het bezoek gaat verder in her hart van de stad: een reis op een typische boot door de kanalen - het is geen verassing dat Bankok ook wel het "Venetië van het Oosten" wordt genoemd – geflankeerd door de huizen van deze schilderachtige hoofdstad tot aan Wat Arun (Tempel van de Dageraad) met haar enorm hoge toren die doet denken aan een Azteekse langwerpige pyramide. Tijdens een MSC Cruise kunt u van dichtbij de atmosfeer van de Klongsuan marktmeemaken, waar Boeddhisten en Moslims in harmonie samenleven en -werken en waar u de tradities en de gebruiken van de mensen kunt ontdekken.

De reis gaat verder naar Chachoengsao, de stad waar de tempel van Sothon Wat zich bevindt, met de zeer vereerde beeltenis van de Boeddha: de Phra Phutthasothon. Tot slot komt u bij Bang Pa-In, het Zomerpaleis, bestaande uit vijf majesteuse gebouwen die u niet mag missen. Hier vindt u een paviljoen in Thaise stijl, midden in een kunstmatig meer, een paviljoen van twee verdiepingen in Europese stijl, een woonpaviljoen, een Chinees paviljoen, en een observatorium op een klein eilandje.

Cruises van / naar Laem Chabang in 2023

EXCURSIONS & ACTIVITIES