Singapore

Singapore Cruise

Waar mensen samenkomen

Singapore is een geweldige aanleghaven tijdens uw reis met MSC Cruises.


Ieder van de oorspronkelijke etnische enclaves van Singapore kent een behoorlijk authentieke architectuur in de vorm van keurig gerestaureerde winkelpanden en heeft zijn eigen, aparte sfeer behouden: In Little India vindt u guirlande-verkopers en curryrestaurants, Chinatown heeft kalligrafen en waarzeggers en Arab Street is de thuisbasis van rommelige winkels die fijne stoffen en curiosa verkopen. Precies in het hart van het centrum van Singapore vindt u historische openbare gebouwen en de statige kathedraal van de Colonial District.

Het oude Singapore ziet er beter uit dan ooit dankzij restauratiewerken, en die historische nadruk wordt ook gelegd op een reeks van goede musea – waaronder het Nationale Museum, dat Singapore's verleden vanaf de veertiende eeuw vertelt; het Chinatown Heritage Centre, dat een beeld oproept van de zware omstandigheden geleden door de vroegere Chinese bewoners; en het Peranakan Museum en Baba House, die het Baba-Nonya erfgoed van Singapore eren, net zo belangrijk als dat van Melaka en Penang.

MSC Grand Voyages cruises bieden ook excursies naar Singapore Zoo. Die bevindt zich op een kaap die overgaat in het rustige Seletar Reservoir, bij de Bukit Timah Expressway, en kent een “open” filosofie, waarbij het de voorkeur geeft om dieren te beperken in natuurlijke omgevingen achter slotgrachten, hoewel wilde katten nog steeds moeten worden gekooid. De hele dag door zijn er dierenshows en voederdemonstraties, waaronder de uitstekende Splash Safari, met pinguïns, zeekoeien en zeeleeuwen. Dertig jaar van ongebreidelde ontwikkeling hebben nog een cruise-excursie, Sentosa, wiens naam ironisch genoeg “rustig” betekent in het Maleis, tot de meest ontwikkelde van de zuidelijke eilanden van Singapore getransformeerd.

Sentosa is gekunsteld, maar aangenaam in bepaalde delen en is een mengeling van een vakantie-eiland en een attractiepark, met zijn attracties, redelijke stranden en het nieuwe enorme casino-resort op zijn noordelijke oever, waaronder een Universal Studiosattractiepark en een scheepvaartmuseum.

Cruises van / naar Singapore in 2023

EXCURSIONS & ACTIVITIES