Penang

Penang Cruise

Een kleurrijke geschiedenis

In het uiterste noordwesten van het schiereiland Maleisië is Penang het meest dubbelzinnig genaamde deel van Maleisië. Afhankelijk van de context kan de naam verwijzen naar het eiland (Pulau Pinang in het Maleis, pinang betekent in het Maleis de betelnootpalm) of de staat (het eiland plus een stuk vasteland daar tegenover, rond de stad Butterworth), of de hoofdstad van de staat, Georgetown, wachtend om door u bezocht te worden tijdens een MSC Grand Voyages cruise-excursie.


Dit was waar de Britten hun eerste Maleisische haven oprichtten in de late achttiende eeuw, wat de basis voor het hedendaagse Georgetown zou worden, een fascinerende smeltkroes van het koloniale, Indiase, Maleise en vooral Chinese en Peranakan erfgoed. Een excursie aan wal tijdens uw MSC Grand Voyages cruise biedt u de kans om deze stad te bezoeken, die een renaissance heeft ondergaan sinds haar

Cruises van / naar Penang in 2024

EXCURSIES & ACTIVITEITEN

  • Filter op
  • Categorie
    • Selecteer categorie
  • Wis Filters
  • Sorteren op
  • Duur

Filter op

Filters

Sluit

Sorteren op duur

Wis Filters

Alle excursies zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Meld u aan om de beschikbare excursies voor uw cruise te bekijken.
Download pdf

We updaten voortdurend onze brede en afwisselende selectie van excursies aan wal om van uw cruisevakantie een onvergetelijke ervaring te maken. Sommige excursies kunnen ook beschikbaar zijn op inschepings- of ontschepingsdagen, terwijl u tijdens de zeedagen kunt genieten van activiteiten aan boord.

loader