ONTDEK HET BESTE VAN MSC CRUISES, MET ALLE VOORDELEN 

We zijn verheugd om onze nieuwe en exclusieve Status Match Programma aan frequente reizigers te introduceren.


Indien u in het bezit bent van een loyaliteitskaart van een andere reisaanbieder, is het mogelijk om deel te nemen aan het Status Match Programma. Uw huidige loyaliteitskaart zal gelijkwaardig zijn aan de status van de MSC Voyagers Club: Classic, Silver, Gold of Black. Met ons loyaliteitsprogramma ontvangt u een korting van 5% op uw cruiseboeking*.


Maak gebruik van ons nieuwe Status Match Programma en ontdek de wereld van MSC Cruises, terwijl u geniet van de voordelen die u gewend bent.


BENT U EEN NIEUWE MSC REIZIGER?

HEEFT U EERDER EEN CRUISE GEMAAKT MET MSC CRUISES OF BENT U REEDS EEN MSC VOYAGER CLUBLID?

Heeft u nog nooit met MSC Cruises gereisd? Dan is het MSC Status Match Programma een perfecte manier om uw reis te starten. 

Volg de volgende instructies:

Vul onderstaand formulier, per persoon, in en geniet van de wereld van MSC Cruises. 
1. Download en print het registratieformulier.  
2. Vul en onderteken het registratieformulier per persoon in (alle velden zijn verplicht)    
3. Scan het volledig ingevulde ondertekende formulier in samen met een kopie van uw bestaande loyaliteitskaart en stuur deze naar verkoop@msccruises.nl.  
  
                                                                           

KLIK HIER OM NAAR HET REGISTRATIEFORMULIER TE GAAN   

Dit formulier is voor reizigers die nog nooit een cruise hebben gemaakt met MSC Cruises.


KLIK HIER OM HET FORMULIER TE DOWNLOADEN  

Dit formulier is voor reizigers die eerder een cruise hebben gemaakt met MSC Cruises en bestaande MSC Voyagers Clubleden.                                                           ALGEMENE VOORWAARDEN:
* Een Status Match kan alleen worden uitgevoerd indien u beschikt over een loyaliteitskaart van andere cruiserederijen, hotels en/of touroperators. Luchtvaartmaatschappijen zijn uitgesloten van deelname.
** Het Status Match Programma wordt uitgevoerd door het vergelijken van de voordelen van het externe loyaliteitsprogramma met de voordelen van de MSC Voyagers Club (de Status Match wordt uitgevoerd door MSC Cruises op basis van de geldende criteria. Per reiziger kan slechts één Status Match worden uitgevoerd).
***Reizigers ontvangen hun loyaliteitskaart aan boord van hun eerste MSC cruise. Het is niet mogelijk MSC Voyagers Clubpunten te combineren met punten van andere loyaliteitsprogramma's. Indien de reiziger beschikt over meerdere loyaliteitskaarten dient deze de keuze te maken welke kaart deelneemt aan het Status Match Programma. De MSC Voyagers Club en het lidmaatschap zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden van MSC Voyagers Club.

MSC Cruises behoudt zich het recht voor om een Status Match verzoek te weigeren zonder verdere juridische gevolgen en kan het programma te allen tijde stopzetten.