MSC SEASIDE


Naamceremonie

The place to be, volg de zon over de oceaan!In de avond van 21 december 2017, na de transatlantische oversteek van 21 dagen, werd het vlaggenschip van MSC Cruises de MSC Seaside, het schip dat de zon volgt, genaamd in een met sterren bezaaide Naamceremonie in Miami.


Herbeleef dit geweldige evenement door hieronder door de onderstaande fotogalerij te scrollen!

 

SOPHIA LOREN


De Italiaanse Sophia Loren werd geboren in Rome en groeide op in Napels. Ze begon op jonge leeftijd te werken als een personage in foto-romantiekmagazines en vocht hard om haar eerste kleine rollen in films te winnen. Van daaruit maakte ze haar debuut en werd zij mede door haar schoonheid een Italiaans en internationaal icoon, bekend en bewonderd over de hele wereld. Beschouwd als de meest populaire Italiaanse actrice aller tijden, heeft ze vele prijzen gewonnen, waaronder een Oscar voor haar rol in La Ciociara (twee vrouwen). Loren is beschermvrouwe van de gehele MSC Cruises-vloot.

ANDREA BOCELLI


Een zachte en herkenbare stem als een handtekening, die weerklinkt in meer dan tachtig miljoen platen, Andrea Bocelli is overal ter wereld verklaard als de getuigenis van de hoogste Italiaanse vocale traditie. Als platenkunstenaar, van concerten voor een groot publiek versloeg hij alle discohits. Hij heeft zich altijd ingezet voor het verspreiden van positieve berichten op wereldniveau en voor het ondersteunen van sociale doelen met de Andrea Bocelli Foundation. Tijdens de viering zal Andrea Bocelli ook uitvoering doen met het kinderkoor "Voices of Haiti".

RICKY MARTIN


Ricky Martin, een meervoudige GRAMMY en LATIN GRAMMY-winnaar, is de leidende Latijnse muziekfiguur van zijn generatie - geliefd bij fans over de hele wereld vanwege zijn instinctieve begrip van ritme, passie voor optreden en evenveel compassie om te geven. Benoemd als "Internationaal popicoon en Latin Music's Global Ambassador" heeft Martin tientallen prestigieuze internationale prijzen uitgereikt die zowel zijn carrièreprestaties als zijn verstrekkende filantropische inspanningen toejuichen.

MARIO LOPEZ


Mario is de tweevoudige emmy-winnaar van EXTRA, een nationaal gesyndiceerde dagelijkse entertainmentshow. Lopez heeft niet alleen een voorkeur voor de entertainmentindustrie, hij is ook een fanatieke sportfan. Lopez heeft ook een YouTube-kanaal gelanceerd, genaamd The Lopez Family. Gemaakt samen met Awestruck, kenmerkt het kanaal zijn vrouw Courtney, hun twee kinderen en twee honden. Zelfs met al zijn andere ondernemingen, heeft Mario een bestseller kookboek van New York Times, Extra Lean en zijn eigen nationaal gesyndiceerde radioshow "On with Mario Lopez".

DAN MARINO


Dan Marino is een legendarische NFL-superster die algemeen wordt beschouwd als een van de grootste quarterbacks aller tijden. Marino speelde voor de Miami Dolphins van 1984-2000. Hij werd in 2005 gekozen tot lid van de Pro Football Hall of Fame en keerde in 2014 terug naar waar hij zijn hele carrière bij de Miami Dolphins speelde als speciale adviseur. Zijn aanwezigheid op de Naamceremonie voegt nieuwe opwinding toe aan de nieuwe samenwerking met MSC Cruises als de officiële cruisemaatschappij van de Miami Dolphins.

Met dank aan
Award[0].Title

MSC Cargo

Award[1].Title

Hewlett Packard Enterprise

Award[2].Title

PortMiami

Award[3].Title

Ocean Drive Magazine

Award[4].Title

Nestlé

Award[5].Title

Shell Marine

Award[6].Title

Florida Stevedoring Inc.

Award[7].Title

Holt Logistics in the Ports of Philadelphia

Award[8].Title

Gebr. Heinemann

Award[9].Title

The Port of New Orleans

Award[10].Title

South Carolina Ports

Award[11].Title

The Port Authority of New York & New Jersey

Award[12].Title

Port Newark Container Terminal