Web check-in

  Bespaar tijd tijdens het inschepen en vul deze webregistratie voordat u op cruise gaat. De informatie staat weergegeven op uw e-ticket en uw reisbescheiden. De webregistratie kunt u invullen voor u en uw hutgenoot. Online registreren is mogelijk tot 48 uur voor de afvaartdag. Wanneer u bijvoorbeeld op 6 mei vertrekt, dan kunt u tot en met 3 mei online registreren. Let op: Indien u meerdere hutten heeft geboekt onder één reserveringsnummer, dan dient u per hut online te registreren. Per keer kunt u hetzelfde reserveringsnummer gebruiken per hut. Per hut voert u vervolgens een voor- en achternaam in van een persoon die in de hut verblijft. Het is helaas niet mogelijk om online te registreren als u een Super Familie Hut heeft geboekt, neem dan contact op met uw reisbureau/cruisespecialist of MSC Cruises (023) 71 11 510 om uw gegevens te registreren.

  Vul uw gegevens in en start de online registratie:

    Door het veld 'Accepteren' aan te vinken geef ik MSC Cruises S.A. toestemming mijn persoonlijke gegevens te gebruiken in overeenstemming met de voorschriften van het wetsdecreet 196/2003 en verklaar ik dat ik de privacy voorwaarden heb gelezen. Klik hier voor de Privacy Voorwaarden.

    Verder

    DOWNLOAD DE GRATIS MSC FOR ME

    APP VOORDAT U OP CRUISE GAAT

    MSC for ME betekent dat uw tijd aan boord letterlijk in uw eigen handen ligt. Door middel van digitale technologie verbindt het gasten, schepen en bemanning met elkaar. Het zorgt ervoor dat elke gast op elk eigen manier van elk moment geniet.
    Ga naar de app store en zoek op ‘MSC for Me’!
    Available for guest travelling on MSC Meraviglia, MSC Seaside, MSC Splendida and MSC Seaview.
    Coming soon for MSC Bellissima