Cruise Contest: MSC Euribia Artwork | MSC Cruises Play

MSC Euribia Contest

ONTDEK MEER OVER DE DEFINITIEVE INZENDINGEN VOOR HET ROMPONTWERP VAN MSC EURIBIA

MSC Euribia | MSC Cruises

Bent u klaar om te ontdekken wie de winnaar is van de rompontwerpwedstrijd van MSC Euribia?


In oktober 2021 lanceerden wij een wedstrijd voor MSC Euribia, ons meest milieuvriendelijke schip tot nu toe, waarmee wereldwijd inzendingen werden geopend op zoek naar een kunstenaar om een kunstwerk voor haar romp te ontwerpen.

 

Nu de inzendingen op 20 december 2021 zijn gesloten, zijn we verheugd te kunnen melden dat we meer dan 450 voorstellen uit 59 landen hebben ontvangen, wat onze boodschap kracht bijzet: 'Het blauw leidt ons naar ontdekking, maar het groen leidt ons naar een betere toekomst voor iedereen.'

 
Uit deze voorstellen zullen wij één winnaar selecteren die in de komende weken bekend wordt gemaakt.
 
De geselecteerde kunstenaar krijgt de kans om zijn/haar kunst wereldberoemd te maken terwijl het in de volgende decennia de zeeën bevaart op MSC Euribia.
De scheepsromp wordt een uniek, kolossaal canvas dat de kunst van de ontwerper over de hele wereld zal brengen, waardoor het over de hele wereld illuster en gedenkwaardig wordt.
 
MSC Euribia zal in 2023 in de vaart komen en het tweede LNG-aangedreven schip in de vloot van MSC Cruises worden, een nieuwe stap voorwaarts in duurzaamheid.
 
Blijf ons volgen om de volledige lijst met finalisten te zien en kijk hoe we het kunstwerk van de winnaar tot leven laten komen!

Voor meer informatie over de inzet van MSC Cruises voor het milieu, klik hier
euribia footer