MSC COVID-19 Protection plan

Aangezien u tijdens een cruise kunt worden blootgesteld aan specifieke COVID-19 risico's die gewoonlijk niet door bestaande verzekeringspolissen worden gedekt, wordt - om uw gemoedsrust te garanderen - voor alle nieuwe reserveringen vanaf 1 juli 2022 ten zeerste aanbevolen dat alle gasten een verzekeringspolis hebben die hen specifiek dekt tegen COVID-19 gerelateerde risico's, zoals annulering, onderbreking, repatriëring, quarantaine, medische hulp en gerelateerde kosten, evenals ziekenhuisopname.

 

Indien u geen verzekering hebt, gelieve er dan rekening mee te houden dat u blootgesteld kunt worden aan bijkomende kosten die niet door de rederij kunnen worden gedekt.

De verzekering moet u en uw gezin dekken, vanaf het moment dat de boeking wordt bevestigd tot het einde van de cruise, uw "Fly & Cruise" pakket of uw "Stay & Cruise" pakket.

 

Om u volledig te beschermen tegen bovenstaande risico's, biedt MSC Cruises een standaard reisverzekering en ook een apart COVID Protection Plan aan.

 

Het Covid Protection Plan is van toepassing op alle afvaarten die in de verkoop zijn. Voordat u de reservering definitief maakt, is het mogelijk om het MSC COVID-19 Protection Plan aan de cruise toe te voegen voor de prijs van €25 per persoon voor korte afstandsbestemmingen (Middellandse Zee en Noord-Europa cruises), €29 voor lange afstandsbestemmingen (Caribbean & Antillen, Dubai, Abu Dhabi en Qatar, Saoedi-Arabië en de Rode Zee, Zuid-Amerika en Grand Voyages) en €45 voor de World Cruise.

 

U kunt ook reizen met een andere verzekering die de bovengenoemde risico's dekt.

 

Download PDF

 

Voor meer informatie neem contact op met ons callcenter of raadpleeg uw reisagent.