INNOVATIE, VERKENNING EN ONTDEKKING

Er is zoveel nieuws voor zomer 2021! Waar moeten we mee beginnen?

 

Toegewijd aan duurzame innovatie, heeft MSC Cruises de komst aangekondigd van twee nieuwe schepen voor onze vloot. MSC Virtuosa en MSC Seashore zijn de langverwachte twee nieuwe schepen die klaar staan om u te verbazen met een ongekende openbare ruimtes en ongelooflijke nieuwe technologieën.

 

Bestemming, bestemming, bestemming

Er is ook groot nieuws als het gaat om de bestemmingen. We maken onze langverwachte terugkeer naar Noord-Afrika met stops in Tunesië en Marokko, en cruises in de Oostelijke Middellandse Zee worden verrijkt met een stop in Haifa, Israël.

 

Vanaf augustus 2021 start MSC Fantasia haar cruises van 7-nachten vanuit Genua, met als bestemming Marseille, Barcelona, de haven van La Goulette in Tunis, Palermo en Civitavecchia. Tunis is een spannende bestemming voor elke toerist, met een diepgaande geschiedenis en cultuur om elke liefhebber tevreden te stellen! Maar niet alleen dat; de kustlijn is bezaaid met ongerepte stranden en restaurants die de meest verse vangst van de dag serveren.

 

Er zullen ook cruises van negen tot twaalf nachten beschikbaar zijn vanuit Genua (Italië) in de nazomer naar Marokko, de Canarische Eilanden, Madeira en Portugal, Griekenland en Israël, waarbij MSC Poesia de prachtige haven van Haifa aandoet.

 

We hebben niet alleen de lat hoger gelegd met ons aanbod van bestemmingen en cruiselengten, maar we hebben ook het aantal inschepingshavens over de hele wereld vergroot. Port Canaveral, Florida wordt een nieuwe thuishaven voor MSC Cruises. Als u op zondag en donderdag vertrekt, kunt u kiezen uit een mix van cruises van 3, 4 en 7 nachten in de Caribbean,  met de mogelijkheid om de omgeving van Orlando voor of na uw cruise te verkennen. 

De zomermaanden zijn ook het ideale moment om het magische Noord-Europa te bezoeken en door de beroemde fjord van de Noorse westkust of de Baltische hoofdsteden te varen. Dit alles dicht bij huis met vertrek vanuit Kiel, Duitsland.

 

Kunt u niet wachten om die MSC Cruise-droom voor zomer 2021 waar te maken? Zomer 2021 cruises zijn nu te boeken!