ONTDEK OCEAN CAY, ONS BAHAMAANSE EILAND

Ocean Cay MSC Marine Reserve blijft een belangrijk hoogtepunt van onze Winter 2020/2021-routes vanuit Florida, met MSC Meraviglia, MSC Armonia en MSC Seaside die allemaal onze privé-eiland in de Bahama's aandoen. Exclusief voor gasten van MSC Cruises en gelegen op slechts 65 mijl van de kust van Miami, is het eiland omgeven door 64 vierkante mijl aan zeereservaat, wat gasten een unieke kans biedt om het lokale zeeleven te ontdekken, de Bahamaanse geest op te doen en te herstellen.

 

Ooit een zandwinning eiland, is Ocean Cay MSC Marine Reserve getransformeerd in een bloeiend zeereservaat met ongerepte stranden omringd door kristalhelder water. Een uniek eiland waar gasten volledig in harmonie kunnen zijn met de natuur.

 

Een spectaculaire aankomst

Ocean Cay is een leuke en opwindende ervaring. De vuurtoren komt naar voren als een vage rode stip in de eindeloze blauwe zee en lucht van het Caribisch gebied, slechts 65 mijl van de kust van Miami. Naarmate uw schip nadert, krijgt u een beter zicht op de weelderige tropische plantages, de omliggende eilandjes, gouden stranden en smaragdgroene lagunes.

 

MSC Cruises is begonnen aan een buitengewoon project voor milieuherontwikkeling. Het eiland is de locatie van een verlaten voormalig zandmijncomplex, waar gedurende een halve eeuw miljoenen tonnen industrieel koraalzand zijn gewonnen voor gebruik over de hele wereld. MSC Cruises zag het potentieel en stapte in, waardoor het eiland nu een prachtig zeereservaat is geworden.

 

Het beste van het Caribisch gebied

Gasten kunnen genieten van buitengewone ervaringen voor alle leeftijden en smaken, terwijl ze veilig zijn in de wetenschap dat MSC Cruises zich inzet voor de ecologische duurzaamheid van het eiland en zijn omgeving. Kinderen kunnen spelen in ondiep water en de ongevaarlijke lokale roggenvissen aaien of snorkelen tussen het kleurrijke tropische zeeleven. U kunt onder begeleiding op het strand in de avond kijken naar de mooiste sterren, genieten van een ontspannende Balinese massage of genieten van de sensatie van kajakken om ondergedompelde wrakken te ontdekken. Bij zonsondergang kunt u uzelf trakteren op een romantische picknick of ga op ‘glow paddling’ excursies. Er is een enorme verscheidenheid aan lokale en internationale gerechten die u kunt proeven.

 

Er zijn eindeloze mogelijkheden voor plezier, van diepzeevissen, de Rum Rendevous, Ceclo Luxury Electric Pedal Boats tot de Bahamian Junkanoo-parade of neem deel aan de lichtshow geprojecteerd vanuit de iconische vuurtoren van Ocean Cay!

 

Boek uw MSC Wintercruise in het Caribisch gebied om Ocean Cay MSC Marine Reserve te verkennen.