Programma zomer 2022

Januari 2021
 

124 havens, 47 landen met 83 vaarroutes

 
Het zomerseizoen dat loopt van april 2022 tot en met november 2022 wordt ongetwijfeld ons grootste en beste seizoen tot nu toe! We hebben een enorme keuze aan vaarroutes voor elk type reiziger met 19 fantastische schepen om uit te kiezen. Lees verder om erachter te komen wat enkele van de hoogtepunten van ons zomerprogramma 2022 zullen zijn!
  

WESTELIJKE MIDDELLANDSE ZEE

De westelijke Middellandse Zee is een van de meest iconische en populaire cruisegebieden voor de zomer en wij bieden een ongelooflijke combinatie van routes naar Italië, Frankrijk, Spanje en Malta.
 
Met vijf geweldige schepen en meerdere inschepingshavens om uit te kiezen, bieden deze routes onze gasten de kans om zich onder te dompelen in de unieke geest van de Middellandse Zee, enkele van 's werelds beroemdste culturele bezienswaardigheden te ontdekken, te genieten van winkels en boetieks en te proeven van wereldklasse keukens.

Elk van de schepen in het westelijke deel van de Middellandse Zee is voorzien van de MSC Yacht Club, het unieke 'schip-in-schip'-concept voor wie op zoek is naar exclusiviteit en privacy.
 

OOSTELIJKE MIDDELLANDSE ZEE

 
De oostelijke Middellandse Zee is de afgelopen jaren in populariteit toegenomen en ons zomerprogramma 2022 biedt het beste dat dit deel van de wereld te bieden heeft tijdens het varen over de Adriatische en Egeïsche Zee. Landen die worden bezocht zijn onder meer Italië, de Griekse eilanden, Kroatië en Albanië, die de perfecte combinatie bieden van historische attracties, prachtige stranden en kleurrijke kustlijnen.
 
 
DE CARIBBEAN


 
In 2022 hebben wij twee thuishavens in de Verenigde Staten, Miami, bekend als de "Cruise Capital of the World" en Port Canaveral, 's werelds derde grootste cruisehaven. Beide MSC Cruises-schepen zullen Ocean Cay MSC Marine Reserve bezoeken, MSC Cruises privé-eilandbestemming in de Bahama's - een verborgen juweeltje dat zeker het hoogtepunt van uw cruise zal zijn.
 

NOORD-EUROPA


Een cruise in Noord-Europa is echt iets magisch en is een manier om te genieten van 's werelds meest adembenemende kustlijnen en landschappen vanaf het unieke uitkijkpunt van een cruiseschip, allemaal zonder de koffer meerdere malen uit te pakken! Kies uit één van de vijf prachtige schepen en cruises, variërend van 2 tot 21 nachten om de schoonheid van de fjorden te ontdekken.