DE NIEUWE SCHEPEN IN 2021 ZIJN ONDERWEG

Januari 2021

 

2021 wordt een spannend jaar voor ons bij MSC Cruises!

 

Als onderdeel van ons ambitieuze uitbreidingsplan zullen dit jaar twee gloednieuwe schepen de zee gelanceerd worden, terwijl er tot aan 2027 nog eens 10 “ next- generation” cruiseschepen worden opgeleverd. Lees verder om meer te weten te komen over de MSC Virtuosa en  de MSC Seashore.

Innovatie aan boord van de MSC Virtuosa


Maak u klaar om de geest van de zee te voelen aan boord van de MSC Virtuosa, het zusterschip van MSC Grandiosa en het vierde schip van de Meraviglia-klasse in onze ultramoderne vloot.
Met meer dan 1000 m2 winkelruimte heeft MSC Virtuosa het grootste winkelgebied  met 11 boetieks en meer dan 250 merken.

MSC Virtuosa biedt haar gasten 5 zwembaden, waaronder één van de grootste en meest indrukwekkende waterparken op zee. Er is ook een buitengewone keuze aan bars en eetgelegenheden, van lekker eten in de vijf specialiteitenrestaurants tot informele buffetten, allemaal met vers bereide gerechten uit de hele wereld.

Er zijn oneindige amusementsmogelijkheden, ontworpen in samenwerking met de toonaangevende experts LEGO® en Chicco® voor kinderen, tieners en gezinnen, een hoogtepunt aan boord van de MSC Virtuosa. Na een dag vol plezier en amusement brengt een bezoek aan de MSC Aurea Spa en haar authentieke Balinese behandelingen uw lichaam en geest in harmonie.

 

 

Een verbeterde gastervaring aan boord van de MSC Seashore

 

“Elk schip dat we bouwen is anders. MSC Seashore is een evolutie van het baanbrekende Seaside-prototype, maar dit verrijkte schip heeft ons in staat gesteld om de gastervaring verder te verbeteren met de introductie van nieuwe functies en faciliteiten, evenals een verdere verbetering van de bestaande. "

Gianni Onorato, CEO of MSC Cruises

 

Door de grotere afmetingen van het schip konden sommige ruimtes opnieuw worden ontworpen met de introductie van nieuwe openbare ruimtes en werd de ligging van andere delen van het schip geoptimaliseerd. Onder het zwembad op het achterdek is een nieuwe showlounge gecreëerd en het binnenzwembad is uitgebreid met een extra dek boven en rond het zwembad. Daarnaast komt er een nog groter gedeelte voor kinderen en een ultramoderne waterpark.

Er zullen ook nieuwe hutten zijn, zoals modulaire hutten voor gezinnen en groepen. De MSC Yacht Club zal een suite in een nieuwe stijl aanbieden, met een inloopkast en nog 28 hutten met een eigen ligweide.

 

 

Innovatieve milieutechnologie

 

MSC Seashore zal, net als MSC Virtuosa, worden uitgerust met de nieuwste beschikbare milieutechnologie om haar impact op het milieu te verminderen. Van geavanceerde afvalwaterzuivering en uitlaatgasreinigingssystemen tot slimme verwarming, ventilatie, airconditioning en LED-verlichting, deze twee schepen zullen de weg wijzen naar een duurzame toekomst in cruisen.

MSC Seashore zal tijdens haar eerste seizoen in de zomer van 2021 iconische havens in het westelijke deel van de Middellandse Zee aandoen, terwijl MSC Virtuosa Noord-Europa zal bezoeken voordat ze naar het zuiden gaat naar de MSC Seashore in de Middellandse Zee.