DE MSC STARSHIP CLUB: onze unieke futuristische immersive
ervaring op zee!

msc rob render location sitecore
Het is als geen andere bar die u ooit hebt gezien: met zijn futuristische ontwerp, ruimtethema en robotachtige barman neemt de MSC Starship Club aan boord van MSC Virtuosa u mee op een onvergetelijke meeslepende reis door de ruimte.
 
Beleef een reis naar de ruimte

We doen voortdurend onderzoek naar de nieuwste technologie en trends om unieke ervaringen voor onze gasten te creëren. En op de MSC Virtuosa hebben we precies dat gedaan! Met Rob, de eerste humanoïde robotbarman in de branche, neemt de MSC Starship Club u mee naar een andere wereld.

Deze futuristische locatie is veel meer dan alleen een bar. Het is een meeslepende entertainmentervaring met een thema voor alle gasten. Terwijl u aan een cocktail nipt en uit de patrijspoorten over de melkweg staart, zullen Rob en zijn menselijke collega's u meenemen naar een opwindende nieuwe dimensie.

De futuristische ruimte-ervaring komt tot leven in de MSC Starship Club, die door het zonnestelsel en daarbuiten reist en de gasten opwindende nieuwe planeten laat ontdekken. U zult ervaren hoe futuristische activiteiten aan boord en aan wal eruit zullen zien op de unieke Space Cruises van MSC, waardoor een boeiende en holistische ervaring wordt gecreëerd.

Maak kennis met Rob, uw humanoïde robotachtige barman

Rob, exclusief voor MSC Virtuosa, is zeer sociaal en houdt van interactie met mensen. Hij kan niet alleen een reeks kenmerkende cocktails en talloze gepersonaliseerde cocktails mixen, precies zoals een menselijke barman zou doen, hij spreekt ook 8 talen en geniet van het vermaken van gasten met grappen, raadsels en ruimtefeiten. Als hij in de stemming is, kan hij je zelfs zijn danspasjes laten zien!

Rob staat inderdaad in het midden van de lounge met een ruimtethema met een futuristische sfeer gecreëerd door digitale schermen, hologrammen, Space Dashboard interactieve tafel en andere lichten, geluiden en speciale effecten. Futuristische inhoud wordt overal getoond en laat een glimp zien van de toekomst van ruimtecruises. Het hele gebied zal een theatrale en meeslepende ervaring bieden, aangezien Rob's vaardigheden en emotionele responsiviteit gecombineerd met obers en barmannen gekleed alsof ze net uit een sciencefictionfilm zijn gestapt, een continu boeiende voorstelling in het gebied zullen creëren.
 
Kies een kenmerkende kosmische cocktail of maak er zelf een

Als de eerste bar met een volledig thema aan boord van een MSC Cruises-schip, serveert de MSC Starship Club natuurlijk zijn eigen kenmerkende selectie van speciaal gecreëerde "kosmische cocktails". U kunt zelfs uw eigen gepersonaliseerde drankje samenstellen met een verscheidenheid aan hoogwaardige ingrediënten en kiezen uit 3 verschillende mengmethoden: in lagen, roeren of schudden.

Alle cocktails in de MSC Starship Club worden geserveerd in op maat gemaakte futuristische glazen, die u gratis mee naar huis kunt nemen als een speciaal souvenir van uw reis door de ruimte.
 
Boek nu een onvergetelijke reis
 

Als u het idee van de MSC Starship Club leuk vindt, onthoud dan dat MSC Virtuosa eind april 2021 in gebruik wordt genomen. In haar eerste zomerseizoen zal ze cruises van 7 tot 14 nachten aanbieden vanuit de Duitse haven van Kiel of de Deense hoofdstad. Kopenhagen, met afwisselende bestemmingen tussen de Noorse fjorden en de Baltische hoofdsteden.