Een interview met marco cimbaro
cruise director op de msc grandiosa

We zijn aan boord van de MSC Grandiosa gegaan om de Cruise Director, Marco Cimbaro, te interviewen en erachter te komen wat u precies kunt verwachten bij het boeken van een MSC Cruise in deze tijden.

We weten allemaal dat er bepaalde maatregelen zijn genomen vanwege de aanhoudende pandemie, wat maakt een cruise aan boord van de MSC Grandiosa niettemin buitengewoon?

Het entertainmentprogramma aan boord van de MSC Grandiosa biedt nog steeds een verscheidenheid aan activiteiten en plezier voor alle gasten. Vanwege de aanhoudende pandemie moesten we onze manier veranderen om de gasten te vermaken, alle activiteiten zijn aangepast en aangepast aan het nieuwe gezondheids- en veiligheidsprotocol.

Aan boord van MSC Grandiosa kunnen de gasten fantastische live theatershows bijwonen, deelnemen aan quizzen. Alle activiteiten vinden zonder contact plaats plus kunnen gasten ook genieten van een grote verscheidenheid aan livemuziek in alle lounges.

Welk protocol heeft MSC ingevoerd om de veiligheid van gasten aan boord te garanderen en tegelijkertijd te garanderen dat hun cruise-ervaring voldoet aan de hoge MSC-normen, met name op het gebied van entertainment aan boord?

Het protocol dat door MSC is geïmplementeerd, is zeer nauwgezet om de volledige veiligheid van gasten te garanderen en tegelijkertijd onze hoge standaard van entertainment te behouden.

Het protocol is geïmplementeerd door de capaciteit van gasten in het theater met speciale borden te verminderen en de shows gedurende twee avonden te herhalen. Om de protocollen te respecteren, hebben we meer 'activiteiten' tegelijkertijd op verschillende locaties geïntroduceerd om overbevolking te voorkomen, waardoor de gasten de kans krijgen om hun favoriete te kiezen. We herinneren gasten eraan hoe belangrijk het is om mondkapjes te gebruiken en de regels voor Social Distancing te respecteren, en we desinfecteren alle gebruikte materialen na elke activiteit.

Kan een cruise tegelijkertijd leuk en veilig zijn?

Cruisen met MSC kan zeker als zeer veilig worden beschouwd met maatregelen zoals de antigeentest (verplicht voor het inschepen en opnieuw tijdens de cruise) voor alle gasten en de dagelijkse temperatuurcontrole.

Het concept van entertainment is enigszins veranderd, maar een cruise met MSC kan nog steeds leuk zijn dankzij de vele activiteiten die gedurende de dag zijn gepland. Danslessen, aerobe activiteiten, culturele weetjes, conferenties, het Aquapark, de Himalayabrug, leuke spelletjes bij het zwembad of in de lounge (Hit the target, penalty game) zijn allemaal mogelijk met respect voor Social Distancing en alle andere gezondheids- en veiligheidsmaatregelen.

Om de veiligheid van onze gasten verder te garanderen, hebben we in de tussentijd een aantal groepsspellen en feesten moeten uitstellen.

Wat biedt MSC Grandiosa in deze tijd aan entertainment voor gezinnen?

Wat betreft gezinnen, ondanks de moeilijke situatie, is er een ruime keuze aan activiteiten zowel binnen in de speciale ruimtes als buiten, voornamelijk geliefde gezinsactiviteiten zoals Doremix, Fire & Ice, de Drone Academy, Cabin 12006, de MSC Dance Crew met respect voor de protocol aangenomen door MSC.

Wat is naar uw mening het echte hoogtepunt voor gasten aan boord van de MSC Grandiosa deze winter?

Naar mijn mening, om veilig te vertrekken, zelfs met een beperkt aantal gasten en om alle diensten aan boord te garanderen op dit gecompliceerde moment, is dit een van de grootste weddenschappen ooit gewonnen door MSC en ik zou dit kunnen omschrijven als het echte hoogtepunt van een onvergetelijke ervaring!