hoe is het om weer aan boord te zijn?

Ons vlaggenschip MSC Grandiosa was het eerste schip van onze vloot terug op zee, al op 16 augustus vorig jaar, met een streng nieuw gezondheids- en veiligheidsprotocol.

Dankzij deze maatregelen is aan boord gaan op een van onze schepen als het betreden van een "Safe Bubble", en vakantie bij ons is ontspannen, plezierig en uniek als altijd. Maar u hoeft ons niet op ons woord te geloven: kijk gewoon wat onze gasten op de MSC Grandiosa op zee zeggen! Velen van hen merkten op over de gemoedsrust die het nieuwe gezondheids- en veiligheidsprotocol biedt, terwijl anderen gewoon blij waren om weer aan boord te zijn en te genieten van de ervaring van een vakantie bij ons.

"Geweldig, zoals altijd! MSC verwent u nog meer ... Zoals ik had gehoopt en gedacht, is alles mooi!"

"Als ik een cijfer zou geven, verdient MSC echt perfectie."

"Het is een fantastische luxe 5-sterrenvakantie."

"De maatregelen zijn streng, maar niet vervelend."

"U bent veilig aan boord van de MSC-schepen, ze hebben geweldige veiligheidsmaatregelen getroffen!"


"Het was mijn eerste cruise, en aangezien de periode COVID19 was, heeft MSC een effectief protocol ingevoerd, de indruk van mijn vrouw en mij is positief. Zelfs tijdens de excursies gedroeg het personeel zich altijd professioneel (en ... 't gemakkelijk). Gefeliciteerd! "

"Ik dank u gewoon voor de geweldige ervaring die MSC mij heeft gegeven."

"Ik vond de kwaliteit van de keuken in de restaurants erg hoog."

 “Excursies waren net zo mooi als altijd. Het hoogste veiligheidsniveau is gegarandeerd. ”

"We hadden veel lol. We hadden graag gezien dat het nog minstens twee weken zou duren. "


 Klik hier om de volledige video te bekijken!

Aan boord van onze schepen kunt u ook genieten van een rijke en unieke cruise, terwijl u 24 uur per dag wordt verzorgd door ons attente personeel. Geniet van eten en drinken van wereldklasse, geweldig amusement en tal van leuke activiteiten - terwijl u zich beschermd voelt door onze veiligheidsbubbel en in alle rust nieuwe bestemmingen ontdekt.

Dit alles is mogelijk dankzij de nieuwe gezondheids- en veiligheidsmaatregelen, waaronder COVID-19-screening en gezondheidsmonitoring voor iedereen voor en tijdens de cruise, beschermde excursies aan wal georganiseerd door MSC Cruises, het gebruik van gezichtsmaskers en sociale afstand nemen. Het schip wordt continu schoongemaakt en ontsmet, en het personeel is volledig opgeleid in elk aspect van het nieuwe protocol.

Als de warme woorden van onze gasten uw eetlust voor uw volgende vakantie hebben aangewakkerd, onthoud dan dat MSC Grandiosa cruises van 7 nachten aanbiedt over de westelijke Middellandse Zee met aanlopen in Genua, Civitavecchia, Napels, Palermo en Valetta en inscheping beschikbaar vanuit elke haven in Italië.