MSC FOUNDATION PUBLIceert eerste jaaroverzicht 

 

Bekijk hoe uw bijdrage het verschil gemaakt heeft!

 

Januari 2021

 
Het is ongelofelijk dat er meer dan een jaar is verstreken sinds de oprichting van de MSC Foundation, opgericht om de vele filantropische initiatieven van de MSC Group samen te brengen onder één toegewijd orgaan.

Zoals u zich kunt voorstellen, is het een erg druk jaar geweest. De Foundation heeft niet alleen hard gewerkt om haar bestaande en nieuwe programma's te bevorderen, waaronder baanbrekend herstel van koraalriffen rond Ocean Cay, maar heeft ook een krachtige reeks noodinitiatieven gelanceerd die gebruik maken van de enorme synergieën van de MSC Group. Deze omvatten steun voor de revitalisering van Genua na de instorting van de Morandibrug tot noodhulp in de Bahama's in de nasleep van super orkaan Dorian.

Ook is de Foundation, te midden van dit alles, haar transparantieverplichting volledig nagekomen en heeft ze nu haar allereerste jaaroverzicht gepubliceerd, een full-colour online publicatie rijk aan foto's en getuigenissen, waarin haar missie, visiebeheer en vele levens- veranderende programma's en initiatieven.
Als gast van MSC Cruises zult u het verhelderend vinden dat u herinnerd wordt aan de programma's waarover u heeft gelezen en die u aan boord heeft ondersteund. U zult zeker onder de indruk zijn van de resultaten van uw vrijgevigheid die heeft bijgedragen aan het redden van honderdduizenden levens.

 

 
Daarom wil de MSC Foundation deze gelegenheid aangrijpen om u nogmaals te bedanken voor alles wat u mogelijk heeft gemaakt. Samen hebben we een verschil gemaakt, een groot verschil, en we hopen dat we dat de komende jaren zullen blijven doen.

U kunt het MSC Foundation Jaaroverzicht 2019 lezen door op de onderstaande link te klikken.