Keep Dreaming | MSC Cruises Play

Blijf dromen. De Wereld Wacht Op U.

Droom en ontdek de elegantie van onze schepen, ontdek onze eindeloze selectie van excursies en activiteiten die op maat zijn gemaakt voor elke gast, proef onze verschillende internationale keukens die worden geserveerd in onze specialiteitenrestaurants en ontdek hoe u kunt ontspannen aan boord met onze onderscheidende voorzieningen.

Verken de luxe MSC Yacht Club, exclusiviteit op zijn best. Ontdek verborgen juweeltjes over de hele wereld, met een breed scala aan excursies op elke bestemming, inclusief Ocean Cay MSC Marine Reserve, ons privé-eiland.

 

Geniet van overheerlijke internationale gerechten, bereid door bekroonde chef-koks in onze specialiteitenrestaurants en van de heerlijke drankjes die worden geserveerd aan de bars aan boord. Ontspan in de MSC Aurea Spa, die een groot aantal spadiensten, huidtherapie en meer biedt. Laat u verrassen door ons dagelijkse entertainment aan boord, waaronder de Cirque du Soleil at Sea, een unieke attractie die exclusief is ontworpen voor MSC Cruises, en geniet van onze eindeloze selectie van binnen- en buitenactiviteiten.

 

Wij kijken ernaar uit u weer aan boord te mogen verwelkomen en samen nieuwe herinneringen te maken.


Bouw uw eigen MSC Schip met LEGO

Bouw nu uw eigen MSC Cruiseschip

en deel uw creaties met ons!

Blijf dromen met ons