Maak kennis met onze experts

Het verbeterde gezondheids- en veiligheidsprotocol is ontwikkeld met externe gezondheidsexperts, waaronder Aspen Medical, een toonaangevende wereldwijde zorgverlener en internationale universiteitsprofessoren en artsen op het gebied van epidemiologie en virologie, naast ons MSC Cruises Medical Department.

We hebben een Blue Ribbon-COVID-expertgroep opgericht op het gebied van geneeskunde, volksgezondheid en/of aanverwante wetenschappelijke disciplines en we werken met hen samen om  ons te laten informeren en onze gezondheids- en veiligheidsmaatregelen met betrekking tot COVID-19 te herzien ervoor te zorgen dat de ondernomen acties geschikt, effectief en volgens de beste beschikbare wetenschappelijke en gezondheidsmethoden zijn.
 

Health & Safety, Aspen Medical | MSC Cruises

We hebben ook een toonaangevende zorgverlener Aspen Medical ingeschakeld om verder te helpen bij de ontwikkeling van ons eigen verbeterde protocol en procedures.
Aspen Medical, opgericht in 2003, is een Australische aanbieder van wereldwijde gezondheidszorgdiensten.

Het bedrijf beheerde elementen van de reactie op de ebola-uitbraak in West-Afrika in 2014-2015 namens vier afzonderlijke nationale regeringen - Australië, Nieuw-Zeeland, de USA en UK. Aspen Medical is de enige commerciële organisatie ter wereld die is gecertificeerd door de Wereldgezondheidsorganisatie als een Emergency Medical Team voor uitbraken van infectieziekten.
  
Aspen Medical heeft centraal gestaan in de reactie van de Australische regering op COVID-19, met 150 ademhalingsklinieken, de aanschaf van persoonlijke beschermingsmiddelen voor de nationale voorraad, de ontwikkeling van online trainingsplatforms, de levering van overslagteams aan Aged Care-faciliteiten en het beheer van quarantaine op het land voor Australische burgers die terugkeren van in het buitenland die 14 dagen lang zichzelf moesten isoleren.
Internationaal heeft het bedrijf quarantaine op het land en voor de kust verzorgd voor de cruise-industrie, het beheer van mobiele gezondheidsfaciliteiten in Canada en de USA en levert het gezondheidszorgpersoneel in de Verenigde Arabische Emiraten.