Aan boord entertainment

Wat gebeurt er bij ruwe zee of slecht weer?

Bij slecht weer vinden de entertainmentactiviteiten plaats in de lounges van de schepen.

Wat voor soort activiteiten kan ik aan boord vinden?

De volgende activiteiten worden aangeboden:
professionele danslessen; fitnesslessen ; zwembadspelletjes; arts & craft; dansavonden; groepsspelen; themafeesten; bordspellen; karaoke; talentwedstrijden; quizzen; sportactiviteiten (vraag het animatieteam om meer informatie).

Zijn er overdag activiteiten wanneer het schip in de haven ligt?

Entertainment kan variëren per route. Activiteiten worden ook aangeboden als het schip in een haven ligt aangemeerd, inclusief maar niet beperkt tot: professionele danslessen; fitnesslessen; games, enz.

Zijn er extra kosten voor de theatervoorstellingen?

Het is gratis* voor gasten om de theatervoorstellingen bij te wonen aan boord van MSC-cruiseschepen.
*M.u.v. Cirque du Soleil shows aan boord van de Meraviglia- generatie schepen.
 

Zijn er kosten verbonden aan de 4d-cinema aan boord?

Ja, de kosten voor de 4D cinema aan boord van de MSC schepen bedragen ca € 8 per persoon per 4D film. Houd er rekening mee dat tarieven kunnen worden gewijzigd. Vraag ook naar de voordelige funpassen voor extra voordeel.

Wat voor soort shows kan ik aan boord verwachten

Elke avond een gevarieerd aanbod aan shows: internationale musicals, klassieke en moderne zang, dans, mime-acts, goochelaars en jongleurs. Het entertainmentpersoneel zal er alles aan doen om elke cruise plezierig te maken. De avondvoorstelling wordt aangekondigd in het dagprogramma aan boord, welke u in uw hut ontvangt en wordt weergegeven in op uw interactive tv in uw hut.

Is het noodzakelijk om te reserveren voor een theatervoorstelling?

MSC Cruises heeft op alle schepen grote theaters gebouwd om ervoor te zorgen dat elke gast een kan genieten van mooie voorstellinge. Gasten kunnen een , van de twee of drie (afhankelijk per schip) avondvoorstellingen bijwonen, waarbij rekening wordt gehouden met de dinerzittingen. Voorstellingen worden twee of drie keer keer per avond herhaald, wat betekent dat er ruimte is voor iedereen. Aan boord van de MSC Armonia-, MSC Sinfonia-, MSC Opera- en MSC Lirica-schepen dient u vooraf aan boord uw voorstelling te reserveren.