Meest gestelde vragen

Heeft u een vraag? Raadpleeg dan onze FAQ en wie weet staat het antwoord op uw vraag hier beschreven.

Online web check-in

Online inchecken is mogelijk tot 24 uur voor vertrek van de cruise. De gevraagde informatie is vereist om uw e-ticket en reisdocumenten uit te kunnen geven.

Ga naar web check-in

 

Als u meerdere hutten heeft geboekt onder dezelfde boekingsnummer, dan dient u voor de web check-in van de passagiers opnieuw in te loggen met hetzelfde boekingsnummer maar dan met de voor- en achternaam van een van de passagiers in de betreffende hut. 

 

Het uploaden van de beveiligingsfoto is vrijblijvend; dit is geen verplicht onderdeel voor het verkrijgen van de e-tickets. De foto wordt alsnog gemaakt en geüpload tijdens de inscheping. Datzelfde geldt voor het koppelen van uw creditcard; u kunt uw creditcard ook bij een van de activeringsapparaten aan boord koppelen aan uw cruisecard.

Indien geboekt via een reisagent; worden uw reispapieren via uw reisagent verstuurd. Let hierbij op dat er ook kofferlabels bij zitten. Dat zijn de cruise inschepingsdocumenten. Uw reisagent kan u los daarvan ook nog separate reisdocumenten sturen, afhankelijk van wat zij voor u heeft (bij)geboekt.

 

Excursies + prijzen

Na het maken van een boeking kan men zelf op onze website via ‘Beheer boeking’ de excursies en prijzen inzien en bijboeken. Indien men nog geen boeking gemaakt heeft, kunnen prijzen telefonisch of per e-mail opgevraagd worden. Voor meer inhoudelijke informatie over excursies, klik hier.

Verzekeringen

De polisvoorwaarden van het MSC Covid 19 Protection Plan staan vermeld op onze website: COVID-19 Protection Plan

In samenwerking met Europe Assistance bieden wij ook een annuleringsverzekering en reis- en ongevallenverzekering aan. Informatie en prijzen bij boeking telefonisch of per mail op te vragen. Een annuleringsverzekering dient meteen bij boeking te worden afgesloten (niet later dan 2 weken daarna). Een reisverzekering kan nog tot 48 uur voor vertrek worden bijgeboekt.
 

Annuleringsvoorwaarden

De annuleringsvoorwaarden staan vermeld onder de Algemene Boekingsvoorwaarden (artikel 13).

Annuleringen dienen altijd schriftelijk per e-mail aan ons te worden bevestigd. Indien u kort voor vertrek moet annuleren dan verzoeken wij u tevens telefonisch contact met ons op te nemen.
 

Bij te boeken extra's

U kunt tot 48 uur voor vertrek extra's toevoegen aan uw cruise. Het toevoegen van extra's kan via "Beheer uw boeking".

Visum en Paspoortvereisten

Voor meer informatie over Visum en Paspoortvereisten, klik hier.


Voor sommige cruises geldt dat men voor bezoek aan havens en aan land gaan tijdens de route ‘in transit’ is. Dat wil zeggen dat een visum ter plaatse aan boord geregeld wordt of dat een visum wellicht niet nodig is. Meer informatie op te vragen via onze call center.

Online betalen

U kunt uw aanbetaling (of volledige betaling) gemakkelijk via uw persoonlijke omgeving voltooien.

Hoe kan ik me inschrijven als lid van de MSC Voyagers Club?

Alle informatie omtrent de MSC Voyagers Club staat op deze pagina vermeld.

Via de oranje button ‘Word lid van de club’ kan men zich aanmelden om lid te worden. Het lidmaatschap is gratis.
Punten worden bijgeschreven aan het einde van de cruise, ongeveer 3 weken na de ontschepingsdatum.

Een voyager clubnummer is 3 jaar lang geldig. Indien de laatste cruise langer dan 3 jaar geleden gemaakt is, komt deze te vervallen.
Bij een vervallen clubnummer, vervallen ook de punten.