Kinderen & Tieners

Is de Kids Club de komende maanden open? En wat voor kinderactiviteiten zijn er?

Onze Kids Club en familie-activiteiten verwelkomen kinderen en ouders in een gezonde en veilige omgeving, voor een leuke en plezierige ervaring.

Wat kunnen baby's en kleine kinderen aan boord eten?

Alle kinderen aan boord van onze schepen kunnen genieten van heerlijke, voedzame gerechten en gevarieerde hoofdgerechten. Onze enorme menuselectie is ontworpen op basis van de smaak van kinderen en hun voedingsbehoeften.

Zijn er voorzieningen voor ouders met jonge kinderen?

We doen er alles aan om het leven van al onze gasten zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken. In samenwerking met de wereldleider Chicco bieden we een beperkte hoeveelheid prachtig ontworpen flessenwarmers, kinderwagens en vele andere artikelen aan boord voor uw comfort en gemak. In de winkels aan boord vind u een Chicco hoek met een selectie van geweldige producten voor baby's en peuters, inclusief luiers.
Er is ook een beperkt aantal babybedjes en kinderstoelen beschikbaar aan boord, maar wees voorbereid op een grotere vraag hiernaar tijdens het hoogseizoen. Zorg ervoor dat het reisbureau uw aanvraag voor deze items op het moment van boeking via e-mail verstuurt.

Worden de activiteiten van de kinderen aangeboden tegen een extra vergoeding?

Nee, de activiteiten zijn gratis.

Wat voor soort entertainment aan boord is er voor de jongere gasten?

Er zijn ad-hocprogramma's voor elke leeftijdsgroep, evenals sportcompetities, wedstrijden, quizzen, speurtochten en spelletjes in het zwembad. Er is ook een volledig uitgeruste speelkamer beschikbaar met een uitgebreide selectie speelgoed, geselecteerd op basis van de behoeften van elke leeftijdsgroep. Deze variëren van bordspellen, dammen, schaken, stencils, kunst, schoolborden, boetseerklei, kleuren, groepsspellen en nog veel meer.

Hoe kan ik mijn kinderen inschrijven voor de kinderclubs?

U kunt uw kinderen aan boord registreren voor de kinderclubs  of vooraf het online formulier op deze website  in te vullen voordat u inscheept. Geef het uitgeprinte, ingevulde formulier af aan boord, samen met uw cruisekaart en die van uw kinderen.

Heeft u speciale beveiliging voor kinderen?

Elk kind krijgt tijdens het inschepen een MSC ID-polsbandje. Deze polsband moet tijdens de cruise te allen tijde worden gedragen voor de veiligheid.

Heeft u medische diensten voor kinderen?

Elk schip in de MSC Cruises-vloot heeft een goed uitgerust modern medisch centrum aan boord. Het medisch centrum wordt bemand door volledig gekwalificeerd personeel en profiteert van 24/7 gespecialiseerde pediatrische telegeneeskunde-ondersteuning. OTC (over the counter)-medicijnen kunnen aan boord worden gekocht.

Hoe zit het met het opwarmen van babyvoeding?

Al onze restaurants en 24-uurs hutservice staan klaar en helpen u graag, zodat u uw baby snel kunt voeden wanneer u maar wilt.

Hoe kunnen we de verjaardag van mijn kind vieren aan boord?

Als u tijdens uw cruise de verjaardag van uw kind viert, kunt u het nog leuker maken door een speciale Doremi-taart te bestellen. Neem voor meer informatie contact op met de receptie - Gastenservice of de Maître d'Hôtel.

Wat zijn mijn belangrijkste taken als ouder / wettelijke voogd met een minderjarige aan boord?

Minderjarigen aan boord moeten te allen tijde onder toezicht staan van een ouder, volwassene of een wettelijke voogd en zijn welkom bij de activiteiten aan boord of bij excursies aan wal, op voorwaarde dat er een ouder, volwassene of wettelijke voogd aanwezig is. Het is gasten jonger dan 18 jaar verboden het schip te ontschepen, tenzij vergezeld door een wettelijke voogd of een volwassene die naar behoren is gemachtigd om de minderjarige te vergezellen. Kinderen kunnen niet aan boord blijven als hun ouders of wettelijke voogd aan wal gaan, tenzij dit uitdrukkelijk is toegestaan door het personeel aan boord.

Is het mogelijk om kinderen aan boord te laten terwijl ouders van boord gaan voor een excursie?

Ja, op voorwaarde dat het personeel van de miniclub een dag voor de excursie wordt geïnformeerd.

Hebben jullie een contantloos betalingssysteem voor kinderen aan boord?

Met hun cruisekaart kunnen minderjarigen frisdrank, videospelletjes, de Fun Pass, souvenirs en afgedrukte en digitale foto's kopen. Door een bestedingslimiet in te stellen op hun rekening hoeft u zich geen zorgen te maken dat ze te veel uitgeven. U kunt de rekening van uw kind aan boord beheren bij de receptie - Guest Services. Als u geen bestedingslimiet instelt, geeft u toestemming voor alle aankopen van uw kind aan boord.

Kunnen kinderen zich inschrijven in de MSC Voyagers Club?

Ja, het MSC Voyagers Club-lidmaatschap staat open voor alle leeftijden. Als u echter jonger bent dan 18 jaar, kan de inschrijving alleen worden voltooid door een ouder of wettelijke voogd.
De volgende informatie is vereist: naam, achternaam en geboortedatum. E-mail is optioneel.

Hoe zit het met de hygiëne en veiligheid van het zwembad?

We hebben regels om de veiligheid van het zwembad te waarborgen. Baby's in luiers zijn niet toegestaan in het zwembad (ook niet met zwemluiers) en kinderen jonger dan 16 jaar moeten worden vergezeld door een volwassene. Badmutsen zijn niet verplicht, maar slippers moeten te allen tijden rond het zwembad worden gedragen (en kunnen eventueel in de winkels aan boord worden gekocht).

Zijn er voor kinderen speciale prijzen op excursies?

Ja.
- Baby's en kinderen jonger dan 2 jaar mogen kosteloos mee
- Kinderen in de leeftijd van 3 t/m 13 jaar krijgen een korting tot 30% ten opzichte van de prijs voor volwassenen