CRUISE HOSPITALITY EN FORMULA 1® ARRANGEMENTEN IN ABU DHABI

MSC Cruises en F1® Arrangementen:

een uniek F1® weekend aan boord van MSC Virtuosa

Formula 1® Etihad Airways Grand Prix van Abu Dhabi pakketten

Alle pakketten omvatten een verscheidenheid aan keuzes om aan al uw voorkeuren te voldoen. Heeft u geen Grand Prix™-ticket en wilt u dit toch aanschaffen? U kunt kiezen voor het Hut + F1® ticket pakket, dat een Grandstand ticket combineert met uw accommodatie aan boord.

Om de Grand Prix™ ervaring te verrijken, kunt u kiezen voor de Hut + F1® Experience. Dit pakket vult uw hut en tribuneticket aan met F1®-activiteiten op het circuit. Voor het ultieme Formula 1®-weekend kunt u uw hut nog aanvullen met het F1® Premium Hospitality-pakket. Dit omvat een hoogwaardige ervaring aan boord in combinatie met exclusieve, ongeëvenaarde gastvrijheid in de Formula 1® Paddock Club.

U heeft al een Grand Prix™ ticket? Boek uw hut aan boord van MSC Virtuosa en bereik het circuit comfortabel met de gratis transfers van MSC Cruises!

MSC Cruises & Formula 1® -  Global Partner of Formula 1®

MELD U AAN EN WEES ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN NIEUWE MSC CRUISES EN F1® ARRANGEMENTEN VOOR KOMENDE GRAND PRIX™!

VOORWAARDEN

  • Alle gasten in de hut moeten hetzelfde F1® ticket/ervaring hebben
  • Naamswijziging is toegestaan tegen betaling
  • Het F1® ticket wordt direct aan boord afgeleverd
  • MSC Voyagers Club korting niet toepasbaar
  • Combo cruise niet toegestaan. 
  • Fly & Cruise niet beschikbaar

 

Alle F1 ticket types en passen die MSC Cruises te koop heeft voor de Abu Dhabi bieden niet de voorwaarden om gasten met beperkte mobiliteit een comfortabele toegang tot deze plaatsen te garanderen. Dit betekent dat we hen in dit geval de Cabin only optie kunnen aanbieden. Voor verdere vragen kunt u terecht bij het contactcenter van de promotor in Abu Dhabi (ADMM), Yas: Binnenlandse gesprekken: 800 927; Internationale gesprekken: +971 (0) 2 659 9800; E-mail: CustomerService@ymc.ae

 

Lees voor verdere details de Algemene Voorwaarden en de Vervoersvoorwaarden.