THE SEA, ALWAYS

Kom aan boord en ontdek de westelijke en oostelijke Middellandse Zee aan boord van MSC Grandiosa en MSC Magnifica

Van onze familie naar uw familie, willen we u weer aan boord verwelkomen voor een zomercruise in de prachtige Middellandse Zee – een regio welk onlosmakelijk verbonden is met onze historie, herkomst en liefde voor de zee. 

 

Gezien de moeilijke tijden die we allemaal hebben meegemaakt, kunt u er zeker van zijn dat we uw gezondheid en veiligheid altijd voorop stellen bij alles wat we doen. Daarom hebben we nieuwe procedures geïntroduceerd om uw welzijn aan boord te garanderen. Deze nieuwe procedures zullen ervoor zorgen dat u onze liefde voor cruises en de zee met gemoedsrust kunt blijven delen, zodat u de vreugde die het elke dag weer brengt, kunt waarderen.

 

MSC Cruises meest moderne en geavanceerde schepen, MSC Grandiosa en MSC Magnifica, hervatten deze zomer hun activiteiten in de Middellandse Zee. MSC Grandiosa begon op 16 augustus met een 7-daagse cruise, terwijl de MSC Magnifica op 19 oktober 2020 gepland staat om te herstarten. De vaarroutes van beide schepen zijn zorgvuldig samengesteld, niet alleen met betrekking tot de toegankelijkheid van de gekozen havens (waardoor de behoefte aan openbaar vervoer en vluchten wordt verminderd), maar ook om ervoor te zorgen dat u kunt genieten van het beste dat de Middellandse Zee te bieden heeft.

 

Om u terug te verwelkomen aan boord biedt MSC Cruises u een Covid Protection Plan* (CPP) aan voor slechts €18 per persoon per cruise, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw tijd aan boord. Daarnaast bieden wij u ook een selectie van 3 excursies** aan tegen een gereduceerd tarief, welk u de meest populaire bestemmingen laat ontdekken. 

 

Ga met ons mee op MSC Grandiosa - de meest recente toevoeging aan onze vloot - voor een onvergetelijke cruise van zeven nachten in de westelijke Middellandse Zee, waarbij u de Italiaanse havens van Genua, Civitavecchia / Rome, Napels, Palermo en Malta (La Valletta) aandoet. Een kans om authentiek Italië te ontdekken en te ervaren in het gezelschap van goede vrienden en familie, aan boord van een schip dat echte kwaliteit, ontspanning en ontsnapping biedt.

 

Vaar met MSC Magnifica tijdens een cruise van 10 nachten door de oostelijke en westelijke Middellandse Zee, die aanmeert in de volgende havens in Italië: Livorno, Civitavecchia (Rome) alsook de volgende bestemmingen in Griekenland: Katakolon (Olympia), Piraeus (Athene). Een geweldige gelegenheid om de cultuur van twee iconische Italiaanse steden en hun beroemde havens te ontdekken, gevolgd door het wonder en de warmte van de legendarische Griekse must-see-plekken.

 

Ons plezier bij het terugkeren naar zee - met u als onze gasten aan boord - wordt versterkt doordat onze routes gericht zijn op de Middellandse Zee; ons thuis.

 

Welkom op onze hernieuwde cruises.

 

 * Om aan boord te mogen, bent u verplicht om het Covid Protection Plan bij te boeken via MSC Cruises of een eigen reisverzekering af te sluiten welk dezelfde dekking biedt aan Covid-19-gerelateerde risico’s zoals annulering, repatriëring en medische en quarantaine kosten. 
** Gasten die aan wal willen gaan, kunnen dit alleen doen door deel te nemen aan een van onze MSC Excursions, om dezelfde hoge gezondheids- en veiligheidsnormen te garanderen als aan boord. Gasten kunnen ook extra excursies aan boord boeken. We bieden gasten waarvan hun cruise van 16 augustus t/m 31 oktober geannuleerd is door MSC Cruises of gasten die een voucher hebben ontvangen vanwege een annulering, maximaal 3 gratis excursies aan wal, afhankelijk van de geboekte hutcategorie voor de nieuwe afvaarten van MSC Grandiosa of MSC Magnifica.

 

Houd er rekening mee dat gasten die reizen vanuit  landen die door het European Centre for Disease Prevention and Control (ECDC) als ‘hoog risico’ worden beschouwd, binnen 72 uur voor vertrek van het schip een RT-PCR-swabtest moeten doen. De testresultaten moeten vóór het inschepen in de terminal op papier, per persoon en op naam van de reiziger, te worden getoond. Houd er rekening mee dat de GGD alleen mensen test met klachten en ook geen COVID-vrij-verklaring afgeeft.

 

Het overzicht met landen met een hoog risico:

Voor vertrekken vanaf 6 september t/m 12 september: Spanje, Oostenrijk, België, Tsjechië, Denemarken, Frankrijk, Griekenland, IJsland, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Nederland, Polen, Portugal, Zweden, Zwitserland (bijgewerkt op 24 augustus)

Voor vertrekken vanaf 13 september t/m 19 september: Spanje, Oostenrijk, België, Tsjechië, Frankrijk, Griekenland, IJsland, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Nederland, Polen, Portugal, Zweden, Zwitserland (bijgewerkt op 31 augustus)

Voor vertrekken vanaf 20 september t/m 26 september: Spanje, Oostenrijk, België, Tsjechië, Frankrijk, Luxemburg, Malta, Nederland, Portugal, Zwitserland (bijgewerkt op 7 september)

Voor vertrekken vanaf 27 september t/m 3 oktober: Spanje, Oostenrijk, België, Tsjechië, Denemarken, Frankrijk, Hongarije, Luxemburg, Malta, Nederland, Portugal, Slovenië, Zwitserland (bijgewerkt op 14 september)

Houd er rekening mee dat als u een MSC Cruise had geboekt die vertrekt op of voor 31 oktober 2020 en nog niet uw voucher heeft gebruikt, u uw boeking kunt ombeken naar een cruise op de MSC Grandiosa of MSC Magnifica. Klik hier voor meer informatie over onze compensatieregelingen.

 

Let op: Cirque du Soleil at Sea-shows worden tijdelijk opgeschort aan boord van MSC Grandiosa in verband met de reisrestricties van internationale Cirque du Soleil artiesten.

 

Speciale voorwaarden zijn van toepassing voor de afvaarten met MSC Grandiosa en MSC Magnifica. Klik hier om de voorwaarden te lezen.

Algemene Voorwaarden

Klik hier  voor meer informatie over aanvullende voorwaarden boven op de Algemene Boekingsvoorwaarden.

Klik hier voor meer informatie over ons Covid Protection Plan.