STAY & CRUISE:
GENIET VAN VENETIË EN ATHENE

Verblijf 2 nachten voorafgaand uw cruise in een hotel + excursie 

Plan uw zomercruise 2022 in de oostelijke Middellandse Zee met vertrek vanuit Venetië (Marghera), Monfalcone (Venetië), Triëst (Venetië) of Piraeus (Athene) en maak van uw 7-nachten cruise een onvergetelijke vakantie-ervaring van 9-nachten door het beste van Venetië of Athene te ontdekken!

Kies uit de onderstaande resultaten uw vaarroute en selecteer vervolgens de aanbieding "Stay and Cruise".

Inclusief:

 • Overnachting in een 4-sterrenhotel voor 2 nachten + ontbijt*
 • 1 excursie met privégids*
 • MSC-personeel staat klaar in het hotel om u tips en nuttige informatie te geven
 • Transfer van het hotel naar het schip op inschepingsdag
 • 7-nachten cruiseBoek nu!

*aanvullende informatie beschikbaar onderaan de pagina

Aanvullende informatie:

Welke hotels zijn deze zomer beschikbaar voor de verblijven voorafgaand de cruise ?

Het Stay & Cruise-tarief biedt accommodatie (bed & breakfast) als volgt aan:


 • MSC Armonia, MSC Sinfonia en MSC Fantasia gasten worden ondergebracht in Venetië/Mestre, in Hotel Plaza of als alternatief in Hotel Leonardo.
 • MSC Musica gasten worden ondergebracht in Venetië/Mestre, in Hotel Michelangelo of als alternatief in Hotel President.
 • MSC Lirica gasten worden ondergebracht in Athene, in Hotel Stanley, of als alternatief in Hotel Port Square.


Welke excursie is inbegrepen?

 • Excursie in Venetië (MSC Armonia, MSC Sinfonia, MSC Musica en MSC Fantasia):
  90 minuten durende wandeling naar het hart van Venetië (geen ingangen). Na een ongeveer 25 minuten panoramische boottransfer langs het Giudecca-kanaal, beginnen gasten aan hun wandeling rond San Marco, het beroemdste plein van Venetië. Met enkele hints naar de geschiedenis van Venetië, zullen ze de Marciana-bibliotheek en de Loggetta del Sansovino bewonderen, de imposante klokkentoren van San Marco, de klokkentoren met zijn bronzen Moren, de twee vleugels die het plein omarmen en de San Marco's Basiliek in zijn pracht. Daarnaast zullen ze het Dogenpaleis zien, een van de architectonische meesterwerken van de Venetianen. Naast het paleis vinden ze de beroemde Ponte Dei Sospiri ("Brug der Zuchten"). De gids leidt hen door de beroemde Venetiaanse straten naar het Canal Grande met een prachtig uitzicht op de Rialtobrug. Gasten zullen dan genieten van vrije tijd.

  Goed om te weten: MSC Cruises biedt met genoegen een gratis "Chorus Pass" aan aan alle gasten van MSC Stay en Cruises, zodat ze een aantal kerken in Venetië kunnen bezoeken en tegelijkertijd de restauratie en het onderhoud van deze meesterwerken kunnen steunen.

 • Excursie in Athene (MSC Lirica gasten):
  Tijdens de excursie kunt u de Akropolis en de wijk Plaka bezoeken en krijgt u een stadsoriëntatie. Bij het verlaten van het hotel beginnen de gasten met hun stadsoriëntatie die hen naar enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad brengt, zoals het Constitution Square, het Monument van de Onbekende Soldaat, de Tempel van Zeus, het Koninklijk Paleis en het oude Marmeren Olympisch stadion eindigend op de ontzagwekkende Akropolis-site met het Parthenon, het symbool van klassieke architectuur. Na een bezoek aan deze opmerkelijke plek gaan ze naar de beroemde en historische wijk Plaka om de voornamelijk voetgangersstraten met pittoreske huizen, winkels en cafés te verkennen. Tijdens hun wandeltocht in deze beroemde buurt proeft u ook een heerlijke Griekse souvlaki-wrap. Groepsvervoer, begeleiding en entreegelden zijn inbegrepen.