STAY & CRUISE

Maak van een fantastische cruise een onvergetelijke vakantie-ervaring met een hotelverblijf tot wel 3 nachten!

In de stemming voor iets nieuws? MSC Cruises komt met een fantastische nieuwe ervaring! Met de Stay & Cruise aanbieding kunt u een prachtige vakantie-ervaring boeken met tot 3 nachten verblijf in een hotel voor de cruise, excursies en transfer naar het schip inbegrepen.
De Stay & Cruise aanbieding is beschikbaar voor Middellandse Zee en Caraïben en omvat:

 
 • Overnachting in een 4-sterrenhotel voor 1, 2 of 3 nachten + ontbijt*
 • Excursie met privégids*
 • MSC-personeel staat klaar in het hotel om u tips en nuttige informatie te geven
 • Transfer van het hotel naar het schip op inschepingsdag

 

Kies hieronder uw route en selecteer de "Stay and Cruise" aanbieding om te boeken.
*aanvullende informatie beschikbaar onderaan de pagina

Aanvullende informatie:

Welke hotels zijn voorzien voor een verblijf voorafgaand aan de cruise t/m de zomer van 2023?

Het Stay & Cruise-tarief biedt accommodatie (bed & breakfast) als volgt aan:

 

 • Hotels Miami (Downtown): Hotel Holiday Inn Port of Miami of als alternatief Miami Holiday Inn of AC Miami Brickell 
 • Hotels New York: Riu Hotel New York of als alternatief Hotel Riu Plaza Manhattan, Hotel Riu Plaza Times Square of Park Central Hotel
 • Hotels in Venetië: Stay City Aparthotel, Michelangelo Hotel of soortgelijke
 • Hotels in Istanbul: Avantgard Sisli Hotel Collection of vergelijkbaar.


Welke excursie is inbegrepen?


 • Excursie in Miami (MSC Seascape gasten):
  Gasten beginnen hun onvergetelijke tour van de topattracties van Miami met de dubbeldekker bus. Ze kunnen plaatsnemen in de airconditioned benedenverdieping als ze koel willen blijven, of naar het open-top bovendek gaan om te genieten van een onbelemmerd uitzicht op de beroemde collectie van art deco architectuur van Miami, de grootste in de wereld.
  Ze kijken uit op het prachtige Miami Beach terwijl ze van onze gids leren hoe kunst en muziek de dynamische cultuur van de stad aandrijven.

 • Excursie in New York (MSC Meraviglia gasten):
  5 uur durende tour door Manhattan die een uitgebreid beeld geeft van de verschillende buurten en bezienswaardigheden in Manhattan, het ontdekken van de Big Apple met de hulp van onze professionele gids. Onder de bezienswaardigheden die de gasten kunnen zien zijn Lincoln Center, het legendarische Central Park, de Trump Tower, Saint Patrick's Cathedral, Rockefeller Center, de Flatiron Building, de Bull of Wall Street. De toer zal ook door Greenwich Village, Soho, Little Italy, Chinatown, het Financial District, Battery Park rijden, wanneer de verkeersomstandigheden het toelaten. Gasten zullen de mogelijkheid hebben om de East River over te steken om de tour te eindigen bij de Brooklyn Cruise Terminal. 


 • Excursie in Venetië (MSC Opera, MSC Lirica en MSC Sinfonia gasten):
  Inchecken Dag 1 - Inchecken in het hotel (vanaf 15:00). De gasten krijgen de "Chorus Pass/Pass Chiese" van ons MSC-personeel, dat ook nuttige informatie over de stad zal verstrekken en de programmatijden voor de volgende dag zal bevestigen. Dag 2 - De gasten genieten van een ontbijt in het hotel, waarna ze met de bus van het hotel naar de haven van Venetië worden gebracht en vervolgens met de privéboot naar het centrum van de stad, waar de privégids op u wacht. Hier kunt u een van de mooiste en meest unieke steden van Europa ontdekken met een 90 minuten durende wandeling in het hart van Venetië (geen ingangen). Na ongeveer 25 minuten panoramische boottocht langs het Giudecca kanaal, maakt u zich klaar om uw wandeling te beginnen rond San Marco, het beroemdste plein van Venetië.
  U zult de Bibliotheek Marciana en de Loggetta del Sansovino bewonderen, de imposante klokkentoren van San Marco, de Klokkentoren met zijn bronzen Moren, de twee vleugels die het plein respectievelijk Procuratie Vecchie en Procuratie Nuove noemen en de schitterende Basiliek van San Marco. Daarnaast ziet u het Dogenpaleis, een van de architectonische meesterwerken van de Venetiaanse gotiek, dat met zijn sierlijke gevel en bijzondere loggia door de eeuwen heen de officiële residentie van de dogen van Venetië en het machtscentrum van de Serenissima is geweest. Naast het paleis ligt de beroemde Ponte dei Sospiri ("Brug der Zuchten") die vroeger het paleis verbond met de gevangenissen. Uw gids leidt u door de beroemde Venetiaanse straten naar het Canal Grande met een prachtig uitzicht op de Rialtobrug. Geniet van vrije tijd voor de lunch in een typisch lokaal restaurant of om de talloze winkels in de omgeving te bezoeken. De volgende ochtend kunt u ontbijten in het hotel en wordt u naar de haven gebracht voor inscheping.


 • Excursie in Istanbul (MSC Splendida gasten):
  Het Stay & Cruise pakket is beschikbaar als pre-cruise en post-cruise ervaring en gasten kunnen kiezen om het verblijf te boeken met en zonder excursies. Hieronder vindt u de details van de inbegrepen excursies voor een verblijf van 1 of 2 nachten.